Sophie de giraf - vanaf de geboorte

€ 21,74

31 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk

Sophie de Giraf - een echte musthave voor een pasgeborene! Volledig gemaakt uit natuurrubber en handgeschilderd met non-toxische verf. Met dit speeltje ontdekt je baby al zijn zintuigen; kijken, voelen, luisteren, .... dit schattige babyspeeltje stimuleert het allemaal!

 

Dit speeltje: 

 is gemaakt van 100% natuurlijk rubber

 stimuleert de zintuigen van uw kleine

 

Ref: CS001

Sophie la Girafe is gemaakt uit 100% natuurlijk rubber in de vorm van een giraf voor baby's en peuters die alles willen ontdekken en wordt nog steeds traditioneel geproduceerd sinds meer dan 50 jaar. Deze speelgoedgiraf is een perfect eerste speeltje om de zintuigen van je kleine te stimuleren vanaf 3 maanden:

Kijken: Dankzij de donkere vlekjes en contrasten op het gehele lichaam, trekt dit speeltje je baby's aandacht en wordt zo gemakkelijk een herkenbaar en geruststellend voorwerp voor je kleintje.

Luisteren: De giraf maakt een piepend geluid als je erin knijpt. Dankzij het grappige piepje wordt baby's gehoor gestimuleerd en maakt hij kennis met oorzaak-gevolg.

Proeven: Het rubber is super flexibel en de giraf heeft veel hoekjes en kantjes waar je baby aan kan sabbelen en op kan bijten (antennes, oortjes, pootjes), en dus ideaal voor baby's tandvlees wanneer de tandjes doorkomen. Het bestaat voor 100% uit natuurlijke rubber en verf op waterbasis en is daarom volledig veilig om in de mond te steken.

Voelen: Het is licht van gewicht en perfect geschikt voor baby's kleine handjes en door de lange poten en hals kan baby hem gemakkelijk vastpakken. De huid is zo zacht als die van mama en stelt baby gerust en wekt emotionele reacties bij hem op die hem gerust zullen stellen.

Ruiken: Het bijzondere geurtje van natuurlijk rubber afkomstig van de Hévéa rubberboom geeft het speeltje werkelijk iets aparts waardoor baby hem gemakkelijk herkent tussen al zijn speeltjes.

Opgelet: verwijder alle verpakkingen en extra onderdelen voor gebruik

Niet steriliseren of in de vaatwasmachine wassen

Schoonmaken met een vochtig doekje met water en zeep

100% natuurlijk rubber en voedingsverf

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt