Zeep met ezelinmelk Honing zonder geur

€ 4,99

2 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,20
4 5% Tot € 1,00
8 7% Tot € 2,79
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Frans merk
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk

Traditioneel erkend om zijn uitzonderlijke deugden, is ezelmelk een natuurlijke, revitaliserende en regeneratieve huidtensor. hij conserveert all de zoetheid en de schittering van de huid. We raden u aan de voordelen te vinden van ezelmelk door deze bio-ecologische gecertificeerde soap*, handgemaakt. Savonnette geurend met etherische oliën van biologische landbouw. ??

vaste zeep van 100 g

Ref: LG427

De ezelmelk soap wordt gewaardeerd door mensen met een gevoelige en prikkelbare huid en is bijzonder geschikt voor het toilet van jonge kinderen. Cleopatra was de eerste die de deugden van ezelsmelk benadrukte. Vervolgens gebruikten de meest verfijnde vrouwen door de eeuwen heen om de zachtheid en de schittering van hun huid te behouden. Vandaag nodigen we u uit om de voordelen van deze ezelsmelk door deze soap te vinden, gemaakt handgemaakt uitsluitend van Franse fokmelk. / P>

ingrediënten inci : natriumpalmaat*, natriumkokosnoot*, aqua, glycerine*, mel*, capryl glucoside, asinae lac*, chloride natrium, tetrasodium Glutamaatdiacetaat.
Samenstelling: zeep gemaakt van biologische plantaardige oliën*, organische ezelmelk (10 % vers equivalent), organische honing*, tensio-actief D? Oorsprong van suiker, sequesteringsmiddel van natuurlijke oorsprong.
* Ingrediënt uit biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt