TIDOO

Tidoo

-10% korting op het hele gamma

Ontdekken

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt

Gezonde producten kopen

SEBIO voor het hele gezin

Doordachte producten voor een gezonde levensstijl

Dagelijks zorgen wij ervoor dat jij kan genieten van de meest natuurlijke producten op de markt. Als doordachte webshop streven we naar eerlijke handel en bieden we consumenten diverse producten aan met respect voor het milieu, de mens en de gezondheid. Alle producten op onze site worden gemaakt door gedreven ambachten en fabrikanten die op een positieve manier de wereld willen veranderen. Zo hebben we in ons aanbod vegan producten, natuurlijke make-up, zero waste items, houten speelgoed, herbruikbare artikelen en veel meer! Dankzij onze handige ‘filters’ in de zoekfunctie kan jij eenvoudig natuurlijke producten vinden die bij jou passen.

WORD LID VAN PLANET FAMILY > 

Samen op weg naar een betere wereld

Het SeBIO-team en onze klanten, dat is één grote familie. Een familie waarin we aan elkaar vragen stellen, naar elkaar luisteren en onszelf continu willen verbeteren. Het is dankzij jou als klant dat wij als e-shop een positieve impact kunnen hebben op de huidige productie- en consumptiepatronen. We hebben nog een lange weg voor de boeg, maar door jouw enthousiasme komen we telkens een stapje dichter bij de finish. We zijn blij dat onze gezamenlijke inspanningen langzaam maar zeker vruchten afwerpen om onze planeet te beschermen, ons welzijn te verbeteren en onze doordachte waarden te versterken.

Recensies
perfect service!!!
hubert f. De 16/09/2023
Veel artikels niet beschikbaar. Als ik dan m’n bestelling gedaan had, bleek dat er 1 van de 4 bestelde dingen toch ook niet beschikbaar was. Heel jammer als je ernaar uitkeek. Wel vriendelijke en snelle service en kwaliteitsvolle producten.
Marjanne A. De 13/09/2023
eenvoudige bestelling - snelle levering
Joseph W. De 12/09/2023
Vlugge levering! Goed verpakt. Alles in orde.
Carolinz W. De 08/09/2023
Top schoenen!!!
Anca T. De 04/09/2023
Heel duidelijk
Sabine W. De 01/09/2023
snelle levering, perfect op tijd!
nathalie v. De 29/08/2023
Gemakkelijk in toegang
Els D. De 29/08/2023
Duidelijke website, veel keuze.
Dirk D. De 28/08/2023
???? ????????????
Anoek S. De 24/08/2023
Welkom bij Sebio
Welkom bij Sebio

« Onze  webshop voor het hele gezin is een onderneming die zorgvuldig haar aanbod selectionneert. Een online community die gezond en bewust leven ondersteunt. Dankzij onze fantastische klanten en een topteam kunnen we er samen voor kiezen om anders te consumeren. »

Anne, co-founder

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt