Good Goût

Good Goût is een Frans merk dat biologisch babyvoedsel produceert. Het bedrijf werd in 2010 opgericht door twee vrienden die op zoek waren naar gezonde, biologische voeding voor hun kinderen.

Het assortiment van Good Goût omvat babyvoeding in potjes, maaltijdpakketten, tussendoortjes en granen. De producten zijn gemaakt van biologische ingrediënten en bevatten geen toegevoegde suikers, zouten of conserveringsmiddelen. Het merk streeft naar het produceren van voeding die niet alleen gezond is, maar ook lekker en gemakkelijk te gebruiken.

Good Goût werkt samen met boeren en producenten die biologische landbouwmethoden gebruiken en een eerlijke prijs voor hun producten ontvangen. Het merk heeft ook een sociale en ecologische missie en is betrokken bij verschillende initiatieven die gericht zijn op het verminderen van voedselverspilling en het bevorderen van duurzaamheid.

Naast het produceren van biologisch babyvoedsel, heeft Good Goût ook een educatieve missie. Het merk biedt bijvoorbeeld informatie en tips aan ouders over gezonde voeding voor baby's en kinderen, en organiseert evenementen en workshops om bewustzijn te creëren over gezonde voeding.

Er zijn 43 artikelen op voorraad.

Good Goût

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt