Eco, ethische en

duurzame webwinkel

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.56 / 5
JYB

JYB

Er was eens

Ons avontuur begon met een verlangen; het verlangen om ons te verzorgen met een milieuvriendelijke verzorgingslijn van verantwoordelijke, positieve bio cosmeticaproducten die afgestemd zijn op onze levenswijzen in de stad.

Na ruim vier jaar onderzoek en ontwikkeling en duizenden ideeën … hebben we ons doel bereikt!

We hebben de productenlijn JYB uitgewerkt: zo natuurlijk en zo bio mogelijk, met uiterst aangename texturen en parfums en vooral… een langdurige doeltreffendheid!

Verzorgingen die zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt zijn.

De vriend die het goed met u voor heeft

We hebben het beste uit de natuur in onze producten verwerkt voor een fluwelige touch, uiterst zachte waters en verfrissende gels, voor alle huidtypes.

Samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde ingrediënten en een wervelende pittigheid, worden onze verzorgingen met niet-vette texturen zeer goed door de huid opgenomen. De lijn JYB-producten vertroetelt de huid, ze begeleidt haar in haar natuurlijke cyclus en ze geeft haar precies wat ze nodig heeft.

Dag na dag wint de huid aan vitaliteit, hervindt ze haar evenwicht en beschermt ze zich gemakkelijker tegen de effecten van de veroudering.

Een mooie vriendschap begint…

We zeggen alles tegen elkaar

Geen geheimen voor elkaar… Alles staat op het etiket vermeld!

We kunnen er nog aan toevoegen dat ons laboratorium uitgerust is om alle vereisten op het vlak van bio cosmetica te waarborgen.

Voor u zorgen betekent duurzaam produceren, in kleine hoeveelheden om u uiterst verse producten aan te bieden! Onze producten worden vacuüm geproduceerd om al onze super ingrediënten zorgvuldig te beschermen. De JYB-verzorgingen zijn luchtledig verpakt en bewaren tot 6 maanden na opening.En gezien we onze filosofie van het begin tot het einde doortrekken wordt de hele JYB-lijn verkocht zonder extra buitenverpakking.

0% overbodige dingen, 100% plezier!


Er zijn geen producten
Onze Merken