ECOCHEQUE

Serum - Bluette - Vette huid

€ 17,50

4 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,70
4 5% Tot € 3,50
8 7% Tot € 9,80
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Hydraterend Bluette serum voor een natuurlijk stralende huid in een recylceerbaar glazen flesje. De milde formule is bijzonder geschikt voor de vette huid.

Inhoud: 27 g

 

Dit Bluette gezichtsserum:

 is perfect voor de vette huid met onzuiverheden

 ​kalmeert en houdt de huid in balans

 is vegan en handgemaakt in Frankrijk

Ref: PI007

Plantaardig 'Bluette' serum voor de vette huid. De milde formule op basis van mariadistel, nigella olie en etherische lavendelolie brengt de huid in balans, beschermt tegen uitdroging, egaliseert de teint en doet je huid elke dag stralen.

Pachamamaï  maakt veganistische en natuurlijke slow cosmetics in de Franse Chevreuse-vallei. Altijd handgemaakt en met een zero waste objectief. Pachamamaï is de naam van de godin van de aarde in Quechua. Hun verzorgingsproducten bevatten altijd natuurlijke ingredïenten, met respect voor de natuur en de gemeenschappen die ze telen. Met dit mooie eco merkje verwen je jezelf met het beste wat de natuur te bieden heeft. 

1 à 2 druppels zacht inmasseren op een gereinigd gezicht en de hals.

SESAMUM INDICUM SEED OIL; SILYBUM MARIANUM SEED OIL; OLEA EUROPAEA FRUIT OIL; PASSIFLORA EDULIS SEED OIL; NIGELLA SATIVA SEED OIL; TOCOPHEROL; PLUKENETIA VOLUBILIS SEED OIL; HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL; LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL; LINALOOL.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt