Janod

Welkom in de wereld van Janod! Dit Frans merk heeft fijne speelgoedcollecties voor kinderen van 1 tot 9 jaar.

Design, fantasie en leerrijk

Dat zijn de 3 kernwoorden die Janod gebruikt om haar speelgoed te omschrijven. Janod biedt kleurrijk en uniek speelgoed dat de verbeelding bij kinderen stimuleert en hen in staat stelt om te creëren en te leren. Van werkbanken en muziektafels tot magneten en puzzels. Ontdek hieronder alle collecties van Janod.

Janod is een toonaangevend merk op het gebied van houten speelgoed en educatieve spellen voor kinderen. Het merk werd opgericht in 1970 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardig speelgoed dat de verbeelding en creativiteit van kinderen stimuleert.

Het assortiment van Janod omvat een breed scala aan producten, zo hebben ze een ruim assortiment aan puzzels, imitatiespeelgoed, speelgoedwagens, knutselsets en leerrijke spelletjes. Allemaal goed voor urenlang speelplezier. Elk product is zorgvuldig ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat het veilig en duurzaam is voor kinderen om mee te spelen.

Educatief speelgoed om de ontwikkeling van het kind te stimuleren

Een van de sterke punten van Janod is de focus op educatief speelgoed dat de ontwikkeling van kinderen stimuleert. De spellen en puzzels zijn ontworpen om cognitieve vaardigheden te ontwikkelen, zoals probleemoplossing, ruimtelijk inzicht en geheugen, terwijl het speelgoed creatieve vaardigheden zoals verbeelding en fantasie stimuleert. Het merk biedt speelgoed voor kinderen van alle leeftijden, van baby's tot tieners, zodat er voor elk kind iets leuks en leerzaams beschikbaar is.

Naast de focus op educatie en kwaliteit heeft Janod ook aandacht voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het merk maakt gebruik van duurzame materialen zoals hout, dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen, en verf op waterbasis om de impact op het milieu te verminderen. Hierdoor is het speelgoed niet alleen veilig voor kinderen, maar ook voor de planeet.

Het ontwerp van Janod speelgoed is opvallend en aantrekkelijk voor kinderen. De kleuren en vormen zijn levendig en speels, wat de verbeelding van kinderen stimuleert en hen uitnodigt om te spelen. Het merk heeft ook veel aandacht besteed aan de verpakking van het speelgoed, zodat het er aantrekkelijk uitziet en geschikt is om cadeau te geven.

Kortom, Janod is een toonaangevend merk op het gebied van educatief houten speelgoed en spellen. Het merk is bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten, aandacht voor educatie en duurzaamheid, en aantrekkelijke ontwerpen. Met een breed scala aan producten voor kinderen van alle leeftijden, biedt Janod speelgoed dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook de ontwikkeling van kinderen stimuleert.

Er zijn 100 artikelen op voorraad.

Filters
Janod

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt