HABA

Haba is een Duits speelgoedmerk dat zich richt op het aanbieden van innovatief, veilig en leuk speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Het bedrijf is opgericht in 1938 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest succesvolle speelgoedfabrikanten in Europa.

Een ruime keuze aan kwalitatief speelgoed

Haba biedt een breed scala aan speelgoedproducten, waaronder spellen, puzzels, blokken, poppen, knuffels, bouwsets en nog veel meer. Een van de kenmerken van Haba-speelgoed is de hoogwaardige kwaliteit en het zorgvuldig ontworpen vakmanschap. Het merk is bekend om zijn gebruik van duurzame en veilige materialen om ervoor te zorgen dat hun speelgoed jarenlang meegaat en niet schadelijk is voor kinderen.

Wat Haba onderscheidt van andere speelgoedmerken is hun focus op de ontwikkeling van kinderen door middel van spelen. Elk speelgoedproduct van Haba is ontworpen om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals hand-oogcoördinatie, fijne motoriek, creativiteit en sociale vaardigheden. Dit wordt bereikt door middel van leuke en uitdagende activiteiten die kinderen aanmoedigen om te leren en te ontdekken terwijl ze spelen.

Speelgoed voor kinderen van alle leeftijden

Haba speelgoed is niet alleen leuk en educatief, maar ook veilig voor kinderen van alle leeftijden. Het merk heeft strenge veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat hun speelgoed geen risico vormt voor de gezondheid of veiligheid van kinderen. Dit wordt bereikt door middel van grondige tests en evaluaties van hun producten.

Haba is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardig, veilig en educatief speelgoed voor hun kinderen. Met een breed scala aan producten en een focus op de ontwikkeling van kinderen door middel van spelen, biedt Haba alles wat kinderen nodig hebben om te leren, te groeien en te spelen.

Haba - Hoogwaardig speelgoed bij Sebio

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt