Eco, ethische en

duurzame webwinkel

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.53 / 5
Manduca

Manduca

Draag uw baby vanaf het begin dicht bij u. Dankzij de doordachte ontwerpen van Manduca, voelt uw kind zicht perfect gedragen, ondersteund en beschermd. Ook ouders voele izjn comfortabel met een zacht bretellensysteem, die aanpasbaar zijn en anatomisch geoptimaliseerd met een riem die het gewicht optimaal verdeelt over de heupen en schouders van de drager. Vanaf de geboorte (of vanaf 3,5 kg), kan de baby in alle veiligheid gedragen worden dankzij het geintegreerd broekje dat de maat van het zitoppervlak verkleint en ervoor zorgt dat baby’s beentjes in foeutushouding blijven. Daarna, vanaf 4 tot 5 maanden, kan uw baby in een M-positie® gedragen worden, typisch voor draagdoeken.

Manduca is onderdeel van Kadolis, specialist in kinderverzorging met een focus op de slaap van baby’s. Kadolis werd opgericht in 2007, voor alle mama’s die natuurlijke producten zoeken voor hun baby, maar tegelijk graag moderne en hippe producten zien. Meer dan 20.000 mama’s vertrouwen ondertussen Kadolis en Manduca.

Met het label Öko tex, zorgt Manduca voor producten die vervaardigd zijn uit de meest milieuvriendelijke materialen. Kadolis verwacht van zijn partner goede werkomstandigheden die geregeld gecontroleerd worden en neemt deel aan projecten over eerlijke handel. Ze geeft voorrang aan producten vervaardigd in Frankrijk of Europa.

Bekijk het hele gamma van Manduca.

Er zijn 5 producten
Er zijn 5 producten
Onze Merken