Je Porte Mon Bébé

De filosofie van “Je porte mon bébé” is niet enkel gericht op de praktische kant van het babydragen, maar vooral op het helpen van ouders bij het luisteren naar hun kind, vertrouwen op te bouwen en vrije wil terug te winnen, die vaak tijdens de zwangerschap verloren ging. We beantwoorden aan de primaire nood van het kind door een noodzakelijke bewegingsvrijheid te bieden.

Voor “Je porte mon bébé” is dragen belangrijk in de ontwikkeling van het kind omdat deze aan de basis ligt van ouderschap en de relatie volwassene-baby. Het bepaalt mee de basis voor latere communicatie. Babydragen is een zachte ervaring in delen die een positieve band tussen ouders en kind opbouwt.

Hun filosofie draait ook rond soepelheid, zoeken en in vraag stellen. Daarom is de draagdoek van JPMBB anders dan andere. “Je porte mon bébé” biedt ook ateliers of videos om ouders alle draagposities te leren op eenvoudige wijze. Ze bieden een verantwoordelijke verkoop en een service met advies voor beginnende of meer ervaren gebruikers.

Voordeel in vergelijking met babydragers
De doek is interessant doordat ze de natuurlijke positie van de baby in de buik reproduceert. De zuigeling houdt ervan om in een soort van cocon dicht tegen u gedragen te worden, wat hem doet terug denken aan zijn tijd in de baarmoeder. In tegenstelling tot babydragers, wordt het gwicht van de baby in een doek ergonomisch verdeeld tussen heupen, benen en rug. Bij babydragers rust het gewicht tussen de benen.

Voordeel  in vergelijking met kinderwagen
De doek geeft de baby een relatief verticale positie de het effect van reflux en darmproblemen minimaliseert. Door de doek kan u uw baby overal in huis meedragen, dicht bij u, zelfs indien u met andere dingen bezig bent.

Ontdek het hele gamma van “Je porte mon bébé”.

Er zijn 29 artikelen op voorraad.

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 135,00
Je Porte Mon Bébé

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt