ECOCHEQUE

Wasverzachter - Baby - Zonder parfum

€ 5,95

6 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Hypoallergeen
Zonder chemicaliën
Vegan

Natuurlijke wasverzachter voor babykleren zonder parfum. Maakt de kleren van jouw kleintje heerlijk zacht en is lief voor de planeet.

Inhoud: 1 liter

 

Deze baby fabric softener:

 is zuinig in gebruik

 houdt babykleren zacht

 heeft een hypoallergene formule

Ref: 626232421439

Milde wasverzachter zonder parfum. Maakt de kleren van jouw kindje zacht, comfortabel en geschikt voor direct contact met hun gevoelige huid.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Check de tabel op de fles. Voeg toe aan de verdeler van je machine of aan een sopje. Niet rechtstreeks op stoffen aanbrengen. Bekijk altijd de labels in kledingstukken voor specifiek wasadvies. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

<5% cationic surfactants (dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate), <5% non-ionic surfactants (caprylyl glucoside, myristyl glucoside). Contains also: Aqua / water / eau, glycerin, camellia sinensis leaf (green tea/thé vert) extract. Geformuleerd voor koud water.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt