ECOCHEQUE

Wasverzachter - Citrus Zest

€ 7,90

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Hypoallergeen
Vegan

Ecologische en bio-afbreekbare wasverzachter met citroenzest. Door de geconcentreerde formule op basis van essentiële oliën kan je deze fles gemiddeld 40 keer gebruiken voor een lading was.

Inhoud: 1 liter

 

Deze eco wasverzachter: 

 is volledig veganistisch

 heeft een hypoallergene formule en is dus geschikt voor de gevoelige huid

 heeft een extra geconcentreerde formule dus je komt er langer mee toe

Ref: 626232421422

Deze natuurlijke Fabric Softener is 3 keer meer geconcentreerd dan de meeste wasverzachters waardoor je er 40 wasmachines lang mee toekomt. De formule bestaat uit pure essentiële oliën en is veganistisch, niet-kankerverwekkend (de ingrediënten zijn niet te vinden in de categorieën 1, 2A of 2B van CIRC), hypoallergeen, zonder kleurstoffen en zonder kunstmatige geurstoffen.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Water, cationic surfactants derived from coconut, fragrance*.
*van natuurlijke ingrediënten

Voeg dit product toe in de machine of steek je kleren na het wassen in een sopje met een kleine hoeveelheid van deze wasverzachter. Niet rechtstreeks aanbrengen op kleren. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt