Biologische baardbalsem - 60 ml

€ 24,95

4 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,00
4 5% Tot € 4,99
8 7% Tot € 13,97
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Dit is de 100% natuurlijke baard balsem van Bivouak, om het gemakkelijker te maken om hardnekkig baardhaar te kammen en te temmen en het tegelijkertijd te voeden zonder het te verharden of het een kartonnen effect te geven. Biologische bijenwas en biologische sheaboter smelten door wrijving en hebben het voordeel dat ze uw baard structureren. Het hydrateert uw haar maar ook de huid eronder! De mix van biologische ricinusolie, organisch argan en organisch sesamzaad helpt je baard te onderhouden en te verzachten. Biologische ricinusolie verdichten en versterken het haar van uw baard, waardoor het gemakkelijker wordt om te groeien in schaarse gebieden. De etherische oliën waaruit deze balsem bestaat, met zijn frisse en houtachtige geuren, ruiken uw baard subtiel en geven u de ontspannende eigenschappen van etherische oliën.

60 ml

Ref: BK004
  •     100% natuurlijk & 99,96% organisch & 99,96% biologisch
  •     Recycleerbare glazen pomadier
  •     Gemaakt in Frankrijk

Verwarm een beetje balsem tussen je handpalmen. Verspreid en breng het aan op je baard (en de huid eronder) en kam vervolgens. Vergeet niet om onze baard balsem te gebruiken op een schone en goed gedroogde baard.

Butyrospermum Parkii Butter*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Cera Alba*, Ricinus Communis Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Seed Oil*, Argania Spinosa Kernel Seed Oil*, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed*, Cedrus Atlantica Bark Oil*, Juniperus Communis Fruit Oil*, Canarium Luzonicum Gum Oil, Citral, Limoneen, Linalool.

* Ingrediënten uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt