After sun gel - Hypoallergeen - Mint Cucumber

€ 19,95

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
FSC gecertificeerd hout
Hypoallergeen
Vegan

Verkoelende after sun met een 100% minerale en plantaardige formule. Deze natuurlijke gel kalmeerthydrateert en verzacht lichaam en gezicht na een dagje in de zon.

Inhoud: 150 gram

 

Deze natuurlijke after sun:

 is volledig gemaakt uit vegan en natuurlijke ingrediënten

 bevat o.a. de krachtige werking van karitéboter en calendula

 heeft een hypoallergene formule

Ref: 626232160260

Kalmerende melt-in gel met munt en komkommer om een geïrriteerde of rode huid na blootstelling aan de zon mee te verzachten en hydrateren. 

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Breng een kleine hoeveelheid aan op je hand en smeer de after sun op lichaam en gezicht. Enkel geschikt voor uitwendig gebruik. Voor een extra verkoelend effect kan je deze gel eventueel in de koelkast (niet de diepvriezer) bewaren en dan aanbrengen.

Aqua/water/eau, butyrospermum parkii (shea) butter, glycerin, cocos nucifera (coconut) oil, dicaprylyl ether, stearyl alcohol, tribehenin, lysolecithin, sclerotium gum, levulinic acid, polyglyceryl-2-stearate, glyceryl stearate, sodium levulinate, xanthan gum, pullulan, potassium sorbate, calendula officinalis flower extract, silica, biosaccharide gum-1, 3-hexenol (green leaves), menthol, geranyl acetate (herbal)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt