Pasta met ham groenten vanaf 6 maanden Bio 2 x 190 g

€ 3,95

51 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,16
4 5% Tot € 0,79
8 7% Tot € 2,21

Pasta met ham groenten. HiPP BIO biedt voor elke leeftijd evenwichtige recepten met de juiste dosis vlees (of vis), lekkere biologische groenten en de nodige zetmeelproducten om uw baby energie te geven.  Onze maaltijdpotjes vanaf 6 maanden bevatten geen toegevoegd zout om de nog onvolgroeide nieren van uw baby niet te overbelasten en hem de echte smaak van de voedingsmiddelen te laten ontdekken. Net als uw zelfgemaakte papjes bevatten onze potjes geen kunstmatige aroma’s, conserveermiddelen of kleurstoffen !

  • 2x190g
  • Zonder toegevoegd zout
  • Glad structuur
  • regelt de transit
  • ingrediënten afkomstig van biologische landbouw
Ref: MA006

Na 6 maanden raden de voedingsdeskundigen aan vlees of vis te gebruiken in de middagmaaltijden van uw baby. Dankzij de keuze van ingrediënten, het soort textuur, het formaat van de potjes en de voedingswaarde zijn de maaltijdpotjes van HiPP BIO speciaal afgestemd op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw baby.
HiPP BIO biedt voor elke leeftijd evenwichtige recepten met de juiste dosis vlees (of vis), lekkere biologische groenten en de nodige zetmeelproducten om uw baby energie te geven.

Onze maaltijdpotjes bevatten uitsluitend streng gecontroleerde ingrediënten van hoge kwaliteit, opdat u uw kind het beste kan geven. Net als uw zelfgemaakte papjes bevatten onze potjes geen kunstmatige aroma’s, conserveermiddelen of kleurstoffen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt