ECOCHEQUE

Textielspray - Winter Breeze - Hypoallergeen

Verwijdert geurtjes, vegan, CO2 neutraal

€ 5,50

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Hypoallergeen
Vegan
Ecologisch geëngageerd

Natuurlijke textielspray die slechte geurtje uit stof verdrijft. Dit doeltreffend alternatief voor sprays met chemische ingrediënten is zacht voor de huid en de planeet.

Spray van 475 ml

 

De Attitude Glacial Textile Spray:

 is hypoallergeen en heeft een zachte winter breeze geur

heeft een formule die niet getest is op dieren

 is biologisch afbreekbaar

Ref: 626232426502

Deze textielspray op plantaardige basis is hypoallergeen. Je kan vanaf nu dus met een gerust hart onaangename geurtjes uit je kleren halen of woontextiel bij je thuis zoals kussens of tapijten opfrissen. De formule op basis van natuurlijk niet-kankerverwekkende ingrediënten is volledig biologisch.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Spray een kleine hoeveelheid op het textiel dat je wil voorzien van een fris geurtje. Veilig om te gebruiken op alle stoffen en tapijten. Niet gebruiken op leer, suède, zijde of stuks met een waterafstotende coating. Niet gebruiken op hout.

Controleer de gebruiksindicaties alvorens op een stof te spuiten. Buiten het bereik van kinderen houden.

< 5% : non-ionische oppervlakte actieve stoffen (caprylyl glucoside, myristyl glucoside)

Bevat ook : Aqua, propanediol, zinc, ricinoleate, sodium citrate, camelia sinensis (green tea) leaf extract, hexyl acetate (fruit), 3-hexenol (green leaves), terpineol (floral).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt