Voedende haarolie - Rozemarijn

€ 10,99

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,44
4 5% Tot € 2,20
8 7% Tot € 6,15
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Vegan

Voedende haarolie met natuurlijke etherische rozemarijnolie en extracten van klaver en kliswortel. Deze olie verzorgt het haar intensief zodat het weer soepel en zacht wordt. 

Inhoud: 50 ml

 

Deze voedende haarolie:

 ​verzorgt droge en beschadigde haarpunten

 heeft een fijne geur van rozemarijn en lavendel

 voedt het haar en geeft opnieuw glans

Ref: HA203

Intensief voedende haarolie met rozemarijn die het haar doet glanzen en extra veerkracht geeft. Ideaal voor de verzorging van droge en beschadigde haarpunten of voor een ontspannende en rustgevende massage van de hoofdhuid.

Weleda staat al ruim 90 jaar bekend als een fabrikant van 100% natuurlijke huidverzorging. Hun producten op basis van pure plantaardige oliën, krachtige plantenextracten en natuurlijke etherische oliën bevatten geen synthetische stoffen die huid zouden kunnen irriteren. De natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda versterken en ondersteunen zo processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Voor het wassen: verdeel enkele druppels over het droge haar, laat ongeveer 15 minuten intrekken en was daarna het haar. Na het wassen: wrijf één à twee druppels in de handpalmen en verdeel over het vochtige haar. Voor een ontspannende hoofdmassage: breng enkele druppels aan op de hoofdhuid en masseer zacht in.

Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Trifolium Pratense (Clover) Flower Extract, Fragrance (Parfum)*, Arctium Lappa Root Extract, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Coumarin*.
*uit natuurlijke etherische oliën

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt