Splitarmband breed Rhodoniet

€ 11,45

3 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Milieuvriendelijke verpakking
Belgisch merk

Brede barokke armband Rhodoniet van het merk NIA. Geneest de littekens uit het verleden, bevordert verzoening, bevordert de expressie van emoties.

  • Effect: Helpt zich verstaanbaar te maken, verbetert de communicatiekanalen en het wederzijds begrip. Helpt sterke emoties te uiten en emotionele wonden te genezen. Vermindert gevoelens van wraak en haat. Elimineert negatieve gedachten, verwarring en angst. Helpt vergeving te vergemakkelijken en bevordert het begrip van anderen.
  • Hardheid: 5.5 - 6.5
  • Kleur: roze, bruin, wit gemarmerd

Let op: foto niet contractueel. De kleuren en vormen van de stenen kunnen sterk variëren omdat het natuurstenen zijn en geen kunststenen.

Ref: NISAB012

Sinds het begin der tijden heeft de mens geprobeerd om diep in de aarde begraven kristallen te gebruiken voor hun therapeutische eigenschappen. Deze edelstenen zijn een manier om dingen positief te maken. Aan de hand van enkele trefwoorden ontdekt u de belangrijkste toepassingen van steen.

Het doel is om de gebruiker vertrouwd te maken met de opwindende wereld van stenen op een dagelijkse basis.

Dit kan een stimulerend middel zijn, een steun, net zoals een pop of een beer een hulp is, een emotionele troost voor het kind.

De therapeutische deugden van stenen.

De therapeutische kracht van edelstenen en mineralen is al eeuwenlang bekend. Ze zijn gebruikt als amulet of zegel, al dan niet met inscripties of afbeeldingen. Steeds meer mensen ontdekken dat edelstenen en mineralen kunnen helpen om hun kwalen of problemen te verminderen of te verzachten. NIA sieraden zijn gemaakt van natuursteen en zijn gemakkelijk te dragen als ketting, armband of oorbellen.

Kostbare stenen moeten overeenkomen met persoonlijke wensen of kwalen. Een edelsteen kan op verschillende manieren worden gekozen: afhankelijk van de kleur en het chakra van de edelsteen, afhankelijk van het op te lossen probleem of het effect van de edelsteen, of afhankelijk van het sterrenbeeld of de maand van zijn geboorte. Maar het is nog belangrijker om je te baseren op je intuïtie of gevoel. Welke steen geeft een aangenaam gevoel? Welke steen vind ik de mooiste of spreekt me het meest aan?

De beste manier om een edelsteen te vinden die op een bepaald moment bij je past, is te luisteren naar je zintuigen en gevoelens.

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt