Etherische olie - Citroen litsea

€ 4,59

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,18
4 5% Tot € 0,92
8 7% Tot € 2,57

100% pure etherische citroen litsea olie. Deze essentiële olie heeft o.a. een ontstekingsremmende, kalmerende en schimmelwerende werking.

Inhoud: 10 ml

 

Deze essentiële litsea citrata olie:

 ​is ideaal voor een stankwerende synergie

 heeft een heerlijke citrusgeur

 is een natuurlijk antidepressivum

Ref: PR029

Etherische citroen litsea olie met een warme, exotische citrusgeur en natuurlijke ontstekingswerend, kalmerende en schimmeldodende eigenschappen.

Pranarôm maakt sinds 1991 wetenschappelijke en medische aromatherapie. Altijd van onberispelijke kwaliteit en bij voorkeur met biologisch gecertificeerde grondstoffen. PRANA betekent levensgeest of levenskracht en ARÔM komt van aromaat (plantaardige geurende materie). In hun reeks vernieuwende zelfzorg- en gezondheidsproducten vormt de kracht van essentiële oliën, planten en kruiden altijd de basis voor een snellere, serene genezing of momenten van rust en welzijn.  

Niet aanbevolen tijdens de zwangerschap, bij het geven van borstvoeding of bij kinderen onder de 3 jaar. Op een droge, koele plek bewaren uit het licht en buiten het bereik van jonge kinderen. Enkel geschikt voor uitwendig gebruik. Huidirritatie mogelijk in zuivere staat - verdunnen voor gebruik.

Massage: verdun enkele druppels in een plantaardige olie en masseer in de huid.

Anti-stank synergie: 6 ml CGEO citroen litsea + 2 ml CGEO atlasceder + 2 ml CGEO grove den. Verstuiven in de ruimte of doe 4 druppels van het mengsel op een stukje hout aanbrengen en in de ruimte plaatsen.

Orale inname: +
Gebruik op de huid: +++
Lucht verspreiding: ++++
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt