Starterskit Options+ anti-koliek flesje - smalle hals - 250 ml - set van 3 stuks

€ 38,99

De kit bevat 2 grote en een middelgrote fles met een smalle hals van Options+ anti-koliekflessen van Dr. Brown. Het is voorzien van het ventilatiesysteem dat door veel baby-vriendelijke kraamklinieken is getest en goedgekeurd, omdat het dichter bij borstvoeding staat dan andere flessen. Het helpt om voedingsgerelateerde problemen zoals koliek, regurgitatie, boertjes en gas te verminderen.

De doos van gerecycled karton bevat:

  • 2 x 250 ml flessen met smalle hals
  • 1 flesje van 120 ml met smalle hals
  • 3 siliconen spenen snelheid 1 voor pasgeborenen
  • 2 siliconen tepels snelheid 2 extra
  • 3 ventilatiesystemen
Ref: EC202

Dr. Brown's flessen werden ontwikkeld door een arts die zich zorgen maakte over de kolieken van zijn eigen kinderen, Dr. Craig Brown. Hij heeft het fenomeen uitvoerig bestudeerd en een gepatenteerd geïntegreerd ventilatiesysteem ontwikkeld. Dr. Brown's Natural Flow® is de eerste fles met een gepatenteerd intern ventilatiesysteem dat echt de gezondheid van baby's bevordert.

Hoe?
De lucht komt de fles binnen via de schroefdraad van de rand, stijgt in het ventilatiesysteem zonder in contact te komen met de melk en vindt plaats boven de melk.

Door het elimineren van leemtes en luchtbellen helpt het bij het verminderen van voedselgerelateerde problemen zoals koliek, regurgitatie, boertjes en gas.

De positieve druk die door dit systeem wordt gecreëerd, ligt zeer dicht bij de borstvoeding.

  • Het gepatenteerde Natural Flow® geïntegreerde ventilatiesysteem is het enige dat het vacuüm en de luchtbellen in de meeste flessen elimineert. Het laat lucht door de rand naar binnen zonder zich te mengen met moedermelk of flesvoeding. De lucht wordt vervolgens via het interne ventilatiesysteem naar de ruimte boven de moedermelk of de flesvoeding geleid.
  • Baby's voeden zich comfortabeler, omdat de ventilatie hen in staat stelt zich te voeden zonder de negatieve effecten van vacuüm of het ongemak van het inslikken van luchtbellen. Dit helpt koliek, reflux en gas te voorkomen.
  • Moedermelk of -zuigelingenvoeding stroomt vrijelijk, afhankelijk van de speen, terwijl de lucht naar de bovenkant van de fles wordt geleid. Deze positieve druk elimineert het samendrukken van de speen en vermindert het risico op vocht in het oor van uw baby.

Voor het eerste gebruik:

1. De speen moet altijd met schone handen op schone oppervlakken worden gehanteerd.

2. Plaats de speen gedurende 5 minuten in een onbedekte bak met kokend water. Een speen die langer in kokend water blijft staan, kan kwaliteitsverlies opleveren.

3. Zorg ervoor dat de opening schoon is.

Na het eerste gebruik:

De spenen kunnen worden gereinigd in de vaatwasser, alleen in de eerste bovenkorf. De watertemperatuur mag niet hoger zijn dan 60°C.

Voor elk gebruik:

Trek aan de speen om er zeker van te zijn dat deze niet scheurt. Vervang het als het tekenen van slijtage vertoont, bijvoorbeeld als het gescheurd of vervormd is. Het per ongeluk inademen van kleine stukjes speen kan ernstig zijn.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt