Cub babyslofjes - Soft Sole - Milk

€ 25,29

Deze beige babyslofjes met schattige berenoortjes zijn ideaal voor groeiende voetjes. De aansluitende elastische rand zorgt ervoor dat dit pantoffeltje mooi aanblijft tijdens het spelen en kruipen.

Maten: small (maat 17/18), medium (maat 19/20) en large (maat 21/22)

Bobux model: 1000-081-11

 

Deze duurzame babyslofjes: 

 zijn gemaakt uit natuurlijk gelooid leder

 hebben een anti-slip zool en elastische sluitingen

 zijn zacht en soepel voor optimale bewegingsvrijheid

Ref: BB08111S

Bobux wil de natuurlijke ontwikkeling van babyvoetjes bevorderen, zodat kinderen hun hele leven lang gezonde voetjes hebben. Op blote voeten lopen is het allerbeste maar niet altijd en overal haalbaar. Met de innovatieve SOFT SOLE slofjes probeert Bobux het gevoel en de bewegingsvrijheid van wandelen en spelen op blote voetjes zo goed mogelijk te benaderen. Deze aansluitende pantoffels voor gevoelige voetjes in volle ontwikkeling bieden bescherming, comfort en een stevige grip.

Bobux produceert ecologisch verantwoord om de wereld gezonder en duurzamer te maken! Hun ecologische filosofie werkt door in hun hele productieproces, van productontwikkeling en ontwerpen, tot de keuze van grondstoffen en verpakking. Alle producten worden zorgvuldig en in overeenstemming met de strengste veiligheidsvoorschriften gemaakt zodat ze altijd gezond en veilig zijn voor kinderen.

De voeten van je kind groeien erg snel. Om de juiste maat te kiezen meet je best even hun voeten. Zet de voetjes van je kind op een vel papier en laat iemand met een pen rond beide voeten gaan. Meet de afstand op je tekening van hiel tot puntje grote teen in millimeters en neem de afmeting van het grootste voetje als referentie om toe te passen op de Bobux maattabel. De tabel kan je terugvinden bij de foto’s. Opgelet: tel geen extra centimeters bij! De tabel voorziet al extra ruimte zodat voetjes kunnen groeien.

Om deze slofjes in topconditie te houden poets je ze best regelmatig. Met een bijpassende schoensmeer kan je lichte slijtage verminderen. Vermijd onderdompeling in water. Natte schoenen kan je best aan de lucht laten drogen, weg van direct zonlicht. Niet bleken, niet weken en niet in de droogtrommel drogen.

Zacht leer met suède zooltje

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt