Babyslofjes - 1026-153-63 - Gruff Navy

Soft Sole Newborn en Pre-walker, maat S, M, L, XL

€ 31,95

2 Items

BOBUX® lederen slofjes zijn ideaal voor de voetjes van uw kindje, omdat ze ervoor zorgen dat ze zich op natuurlijke wijze kunnen ontwikkelen. Ze zijn zeer licht en soepel, zodat de voetjes van uw baby kunnen ademen en de enkel optimaal wordt ondersteund. Bobux® is goedgekeurd door de Duitse TUV (veiligheid van materialen die gebruikt worden bij het looien van leer). Alle Bobux® laarsjes zijn gemaakt van "Bobux eco-cuir® " leder en zijn chroomvrij.

De prijs is afhankelijk van de gekozen maat.

BELANGRIJK: De slofjes zijn groot! Raadpleeg de maattabel (hieronder) en meet de voeten van uw kind zorgvuldig op!

Ref: BB15363M
  • Anatomische pasvorm:
  • De vorm van de schoenen is gebaseerd op de anatomische kenmerken van de voeten van peuters die hun eerste stapjes zetten. De ronde vorm van de voeten wordt dus benadrukt en de voeten kunnen groeien zonder ongemak tijdens deze belangrijke groeifase.

  • Gemakkelijk aan te trekken en aan te passen:
  • Door de doordachte snit en de praktische sluiting kunnen de schoenen volledig worden geopend, waardoor ze zeer gemakkelijk aan te trekken en te verstellen zijn.

  • Natuurlijke flexibiliteit:
  • Het leren bovenwerk en de uitzonderlijk flexibele, lichtgewicht zool zorgen voor duurzaamheid en bescherming voor peuters wanneer ze de kunst van het lopen beginnen.

  • Duurzame en gripvaste zool:
  • De rubberen zool is duurzaam, biedt stabiliteit en beschermt de voeten wanneer kinderen hun eerste stapjes zetten, zowel binnen als buiten.

  • Let op: Bobux schoenen vallen groot, maar Bobux raadt aan voldoende ruimte te laten tussen de tenen en de punt van de schoen om een goede ontwikkeling van de voet van het kind niet te belemmeren en zijn of haar evenwicht te optimaliseren. Deze ruimte van maximaal 2-3 cm is normaal en zelfs aan te bevelen, zolang de schoen goed aan de voet van het kind past. Bobux schoenen zijn vrij breed (misschien niet geschikt voor extreem dunne voeten).
  • Hoe bepaal ik de grootte van mijn baby?

Om de voetmaat van uw kind op te meten:

  1. Zet de voet van uw kind op een stuk papier en trek een lijn bij de hiel en een andere bij het uiteinde van de langste teen.
  2. Meet vervolgens tussen de twee lijnen om de lengte van de voet van het kind te bepalen wanneer deze de grond raakt.
  3. Tel geen 2 mm op bij de maat die u vindt, de minimum- en maximummaten worden tot op de millimeter nauwkeurig genomen.
  4. Zie de tabel hierboven. (Zie product afbeeldingen)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt