ECOCHEQUE

Beschermbroekje - 3,5 tot 20 kg - Set van 2 - Mint

€ 16,59

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,66
4 5% Tot € 3,32
8 7% Tot € 9,29

De BAMBINEX® BASIC One Size beschermbroekje is geschikt voor alle baby's, van de geboorte tot aan de zindelijkheid. Praktisch, eenvoudig, machinewasbaar op 40°. ONE SIZE: 3,5 kg tot 16 kg.  De taille past zich aan de voorkant aan met drukknopen. Verschillende kleuren. Sluiting: Klittenband. Broekjes met beschermranden. Kan gebruikt worden met Bambinex "bone booster" om er een TE2 systeem van te maken (Let op: de broekjes kunnen ook gebruikt worden met een klassieke stoffen luier).

Set van 2 beschermbroekjes

Kleur: Mint

Ref: BX411

BAMBINEX® BASIC: eenvoudig, efficiënt, comfortabel, zeer voordelig. Een Bambinex-beschermbroekje, een referentie in kwaliteit en efficiëntie, en comfortabele en absorberende microvezelluiers in een anatomische vorm. Een compact concept dat 6000 wegwerpluiers vervangt. Uw baby gebruikt dezelfde beschermende broek vanaf de geboorte tot aan de zindelijkheid, ze evolueren met hem mee. De luiers hebben een anatomische vorm, ze nemen de gehele binnenkant van de slip in beslag, als ze eenmaal in de voorzak zitten, blijven ze goed op hun plaats.

Omdat de broekjes niet elke keer worden gewassen (als ze gewoon vochtig zijn, veeg ze dan af en gebruik ze opnieuw. De broekjes wisselen gemiddeld elke 3 tot 5 luierwissels), dit systeem is zeer zuinig, omdat u slechts 4 of 5 broekjes koopt en u een voorraad "bone booster" aanlegt (aanbevolen hoeveelheid: 14 maat 1 en 12 maat 2).

Dit TE2 systeem is ook verkrijgbaar als complete kit.

  •     Machinewasbaar op 40° C
  •     Drogen toegestaan bij gematigde temperatuur

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt