Cadeauset - Ontstressen voor mama's

€ 32,00

1 Item
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Mooie ontspanningsset met drie natuurlijke producten met biologische ingrediënten die nieuwe en zwangere mama's (3+ maanden zwanger) helpen relaxen. Voor een natuurlijk moment van rust. 

Inhoud: 1 ontspannings- & slaapspray (50 ml), 1 anti- stress stick (9 ml) & relax gommetjes (45 g)

 

Deze Néobulle Dé-stress Maman set:

 ​is 100% natuurlijk

 helpt je ontstressen

 is gemaakt in Frankrijk

Ref: NB133

Natuurlijke ontspanningsset met made in France producten. Voor nieuwe mama's en zwangere vrouwen vanaf de 3e maand.  

Néobulle maakt gecertificeerd biologische producten voor baby's & kinderen en voor gebruik tijdens de zwangerschap. Altijd gezond, veilig en met fijne natuurlijke ingrediënten. 

Spray de ontspanningsspray bij afwezigheid van je baby, 2 tot 4 keer in de ruimte (afhankelijk van de grootte van de kamer). Wacht 10 minuten. Speciaal geformuleerde voor de leefruimtes van baby's (3+ maanden) en zwangere vrouwen (3+ maanden).

Op de anti-stress snoepjes zuig je langzaam. Je neemt er maximaal 3 per dag in. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Niet gebruiken bij een zwangerschap onder 3 maanden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Is geen vervanging voor een gevarieerd dieet. Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.

De ontstressende stick kan gebruikt worden als kuur van 7 dagen of af en toe. Aan de binnenkant van de polsen 2 tot 3 keer per dag aanbrengen bij nervositeit, angst en/of prikkelbaarheid. Te gebruiken vanaf 3 maanden zwangerschap of vanaf 3 jaar.

Ontspanning en slaap spray:

Aromatische compositie op basis van alcohol en biologische etherische oliën van zoete sinaasappel, rode mandarijn, schelpmarjolein, fijne lavendel en petit grain bigarade.

Stress pastilles:

Honing *, Arabische gom *, etherische oliën van sinaasappel *, rode mandarijn *, bergamot *, petitgrain bigarade * en lavendel *, omhullingsmiddel: zonnebloemolie * en carnaubawas.
* Ingrediënten van biologische landbouw

Anti-stress stick:

Camelina-olie, zonnebloemolie, etherische oliën: fijne lavendel, kamille, petitgrain bigarade, wierook, rozemarijnextract. 100% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt