Lactosevrij granenpapje met eiwitten - Rijst - Vanaf 6 maanden - 900 g
VD008

€ 31,90

13 Items

Je bent nog niet ingelogd

Biologisch granenpapje met eiwitsupplement op basis van rijst voor baby's vanaf 6 maanden en jonge kinderen. Een gezonde aanvulling op de gevarieerde voeding die je kleintje al krijgt. Het recept bevat geen lactose, dierlijke eiwitten of palmolie. Een natuurlijke bron van vitamine E en calcium voor kleine kinderen.

Inhoud: 900 g
Leeftijd: vanaf 6 maanden

 

Het Junéo eiwitsupplement met rijst

 is lactosevrij en bevat geen dierlijke eiwitten

 is gecertificeerd biologisch

 is gemaakt in Frankrijk

Eco-pluspunten van dit product
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Zonder palmolie
Frans merk

Belangrijk: dit granenpapje met eiwitsupplement is speciaal voor baby's vanaf 6 maanden en jonge kinderen in goede gezondheid als aanvulling op hun voeding. Het is geen opvolgmelk en kan niet worden gegeven als vervanging voor moedermelk. Vraag advies aan je arts voordat je Junéo Rice toedient.

  • De fles niet in de microgolfoven opwarmen. Steriliseer voor elk gebruik de fles en het speentje. Was je handen goed.
  • Giet water (lauw of op kamertemperatuur) in de fles en voeg het aantal schepjes toe dat overeenkomt met de hoeveelheid water (zie tabel op de verpakking).
  • Even goed schudden en dan is het granenpapje klaar.
  • Sluit na het openen van de doos het deksel en bewaar Junéo koel en droog. Maximaal 3 weken na opening gebruiken. Bewaar het granenpapje niet. Het moet na de bereiding worden geconsumeerd. Elke onjuiste bewaring of bereiding van het product kan risico's voor de gezondheid van jouw baby opleveren.

Maltodextrine*, farine de riz*(28%), protéines de riz hydrolysées*(13%), huile de tournesol *, huile de colza lithothamne, complexe de vitamines (vitamine A (acétate de rétinyl), vitamine D (cholécalciférol), vitamine C (L ascorbate de sodium), vitamine B1 (mononitrate de thiamine).

* van biologische landbouw.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt