Solide shampoo - Vet haar - Wild Grasses

€ 9,90

9 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Solide shampoo voor vet haar met een frisse kruiden geur. De groene klei in de formule verwijdert overtollige talg en verzacht de hoofdhuid.

Inhoud: 70ml

Deze shampoo bar:

 is gemaakt in Frankrijk

 g​​​​aat even lang mee als twee flesjes traditionele shampoo

 is vegan en cruelty free

Ref: LZ039

Sulfaatvrije shampoo in blokvorm in de geur 'Wild Grasses'. De kartonnen verpakking is 100% recycleerbaar.

Het vrolijke Franse merk Lamazuna maakt al sinds 2010 herbruikbare accessoires en solide verzorgingsproducten met een plantaardige samenstelling. Hun innovatieve producten worden gemaakt in Frankrijk en bevatten natuurlijke ingrediënten uit de biologische landbouw. Naast goed voor mens en milieu zijn hun kleurrijke producten ook altijd betaalbaar of in de woorden van oprichtster Laëtitia Van de Walle 'eco-affordable'. Met Lamazuna is het leuker en vooral makkelijker dan ooit om jouw badkamer en dagelijkse verzorgingsrituelen zero waste en vegan te maken.

Hoe gebruiken? wrijf de shampoo over je natte haren, masseer het zacht in en spoel vervolgens grondig uit met water. Probeer contact met de ogen te vermijden. Niet gebruiken als je allergisch bent aan één van de ingrediënten.

Hoe bewaren? zoals een normale zeep in vaste vorm: in een schaaltje, de douche of in een doosje. Deze shampoo is solide dus bevat geen water (bacteriën vermenigvuldigen zich in water) dus je hoeft je geen zorgen te maken over hygiëne.

Sodium cocoyl isethionate, helianthus annuus seed oil*, stearic acid**, palmitic acid**, kaolin**, montmorillonite**, illite**, parfum**, coco-glucoside**, spirulina platensis powder**, tocopherol**, aqua**.
*ingrediënten van biologische landbouw
**ingrediënten van natuurlijke oorsprong
SULFAATVRIJ

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt