Solide cacaoboter - Body butter

€ 7,89

39 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,32
4 5% Tot € 1,58
8 7% Tot € 4,42
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Solide hydraterende verzorging op basis van cacaoboter voor lichaam en gezicht. Deze multifunctionele body butter ​​​​​​smelt op de huid dus is ook ideaal voor massages.

Inhoud: 25 g

 

Deze body butter:

 is gemaakt in Frankrijk

 heeft een heerlijke frangipani geur

 is vegan en cruelty free

Ref: LZ019

Voedende solide verzorging voor lichaam en gezicht die snel in de huid trekt. Maakt de droge huid op natuurlijk wijze zacht en gehydrateerd.

Het vrolijke Franse merk Lamazuna maakt al sinds 2010 herbruikbare accessoires en solide verzorgingsproducten met een plantaardige samenstelling. Hun innovatieve producten worden gemaakt in Frankrijk en bevatten natuurlijke ingrediënten uit de biologische landbouw. Naast goed voor mens en milieu zijn hun kleurrijke producten ook altijd betaalbaar of in de woorden van oprichtster Laëtitia Van de Walle 'eco-affordable'. Met Lamazuna is het leuker en vooral makkelijker dan ooit om jouw badkamer en dagelijkse verzorgingsrituelen zero waste en vegan te maken.

Hoe gebruiken? Masseer deze cacaoboter zacht in de huid. Na enkele seconden zal deze in een olie veranderen. Dit product kan je gebruiken als gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en massageolie.

Hoe bewaren? Deze cacaoboter smelt bij een temperatuur van ongeveer 35°C. Plaats jouw body butter altijd in een doosje en bewaar het op een koele plaats.

Theobroma cacao (cocoa) seed butter*, adansonia digitata (baobab) oil*, cocos nucifera (coconut) oil, parfum/fragrance frangipani

*certified organic

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt