Houten groeimeter - De vrienden van het bos – vanaf 18 maanden

€ 14,59

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk

Houten groeimeter -  De vrienden van het bos – vanaf 18 maanden

Voor kinderen vanaf 18 maanden. Wees voorzichtig, dit artikel is geen speelgoed, maar een voorwerp van decoratie. Een felgekleurde houten groeimeter op het thema van bosdieren. Deze prachtige boom en zijn bewoners zullen een mooie decoratie van de kinderkamer mogelijk maken. Hiermee kan het kind van 80 tot 155 cm worden gemeten.

Afmetingen: 80 x 26 cm

Ref: UL196

Materiaal: hout

HOUTEN SPEELGOED VAN ULYSSE

Speelgoed rijk aan kleur, de geest van hout, de tederheid van vormen, de harmonie van de klanken, het plezier van het spelen....

 

Een team met meer dan twintig jaar ervaring,

ontwerpers met verfrissende ideeën, vrolijke en verfijnde tekeningen.

 

Ontdek onze wereld met kinderkleuren....

 

Ulysse Kinderkleuren: een beetje geschiedenis....

Het verhaal van Ulysse Kinderkleuren begon in 1991. Twee jongeren besluiten om door Europa te reizen, vooral Tsjecho-Slowakije, op zoek naar houten speelgoed. Het schip werd al snel te klein en te kwetsbaar om aan de vraag te voldoen en vooral om naar andere horizonten te varen. In een paar jaar tijd omringde Laurent, de kapitein van het schip, zich met nieuwe en dappere mensen. Nathalie, blijft in contact met het continent om aan alle wensen te voldoen. Isabelle die nooit ophoudt nieuwe landen aan te meren om al ons prachtige speelgoed te ontdekken. Kassa, die alles doet wat in haar vermogen ligt om pakketten voor te bereiden zodat ze in de beste omstandigheden aankomen. Fred, die semafoor en andere vlaggen manipuleert, gebruikt elke strategie om ons schip beroemd te maken. Claire, Leïla, Olivier en Fred werken met potlood en penseel om ons schip een trots uiterlijk te geven. Laurent, de kapitein, houdt ondertussen altijd een oogje in het zeil op de horizon, op zoek naar de minste ontdekking.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt