Vlekkenspray - Pre-wash - Citrus Zest

Voor witte en gekleurde was, plantaardige formule

€ 6,50

15 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Hypoallergeen
Vegan

Natuurlijke ontvlekker spray met Citrus Zest geur voor hardnekkige vlekken. Geschikt voor zowel witte was als gekleurde kledingstukken.

Inhoud: 800 ml

 

Deze eco vlekverwijderaar:

 is hypoallergeen en zonder parfum

 Cruelty free & vegan

 is zeer effectief tegen alle soorten vlekken

Ref: 626232426595

Plantaardige pre-wash vlekverwijderaar voor hardnekkige vlekken. Simpelweg aanbrengen op de vlek voor het wassen en je kleren komen helemaal fris en schoon uit de was.

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Voor het wassen verstuiven op de vlek. Laat 1 tot 5 minuten intrekken naargelang hoe hardnekkig de vlek is. Vervolgens wassen met wasmiddel. Bekijk altijd eerst het label van jouw kledij voor specifieke instructies. Dit product niet langdurig op kledij laten. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

  • < 5% niet-ionische oppervlakte actieve stoffen (Myristyl Glucoside, Caprylyl Glucoside, Lauryl Glucoside)
  • < 5% Enzymen
  • Bevat ook : Aqua (eau), Propanediol, Sodium Gluconate, Terpineol (citrus), Decanal (citrus), Allyl Caproate (sweet fruit)

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt