Draagjassen

Zwangerschaps- en draagtrenchcoat 3 in 1 - Zwart/Grijs

€ 203,92

-20%

€ 254,90

1 Items

De eerste TRENCHCOAT voor zwangerschap en babywearing - voor de zwangere vrouw, moeder en baby, of alleen - chique en comfortabel in alle seizoenen! Deze Trenchcoat is weerbestendig en beschermt je in alle weersomstandigheden. Je kunt je Trenchcoat gebruiken met elk draagsysteem - voor, achter, iets hoger of lager - hij past perfect. De klassieke slanke pasvorm maakt het een chique, tijdloos kledingstuk voor elke gelegenheid. Hij is regen- en winddicht en optimaal gevoerd, dus hij kan in elke situatie worden gebruikt. Het gebruikte katoen is biologisch geteeld.

Je 3-in-1 jas bestaat uit een zomer trenchcoat, een winter trenchcoat en een vest met rits:

De warme en behaaglijke binnenvoering kan worden verwijderd en als apart vest worden gedragen vanaf de zwangerschap, met of zonder baby.
De Trenchcoat zonder voering is perfect voor het voor- en najaar als het niet te koud is.
Met de voering houdt de Trenchcoat je warm in hartje winter.
Het juk kan aan de voor- of achterkant worden vastgemaakt met knopen en kan met een handomdraai worden versteld dankzij de elastieken banden (je hoeft je hoofd niet door een gat te steken!). Dankzij het knoopsysteem is de positie van het juk flexibel en kan het perfect worden aangepast aan de lengte van je baby. Als de baby op de rug gedragen wordt, kun je een plooi openen om mama en baby meer ruimte te geven. Een compleet artikel, voor alle gelegenheden en met hoogwaardige afwerkingen.

Ref: PB749

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt