Wobbel XL - Met vilt - Muis
WOB018

€ 209,00

1 Item

Je bent nog niet ingelogd

Balansbord, opstapje, racebaan voor autootjes, schommel, loungestoel, bruggetje, tafel, work-out,… Met dit veelzijdig houten XL evenwichtsbord, met zijn eenvoudige kromme vorm, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Afmetingen: 115 cm x 40 cm (weegt 6,5 kg)

 

De Wobbel XL:

 heeft een muisgrijs viltlaagje aan de onderzijde

 is speciaal voor volwassen en kinderen vanaf 1m40

 is ook een minimalistisch mooi interieurobject

Eco-pluspunten van dit product
Herbruikbaar / duurzaam

Deze Wobbel XL heeft onderaan een grijs laagje vilt en is gemaakt van beukenhout en bamboe. Het XL-model kan tot 200 kg dragen. Het eenvoudig en elegant ontwerp stimuleert de creativiteit en bevordert op een leuke manier de ontwikkeling van de psychomotoriek (open-ended play). Dit duurzame speelgoed draagt bij aan het bewustzijn van het lichaam en verbetert de balans. Dit balansbord kan ook gebruikt worden door volwassenen voor yoga, spiertraining of om even in te liggen of lezen.

Wobbel- invitation to grow. Het Wobbelbord komt oorspronkelijk uit het Steineronderwijs en helpt bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Naast het fysieke nut is het Wobbel-balansbord ook inspirerend door zijn kromme vorm, die de creativiteit en verbeelding van kinderen stimuleert. Daarnaast is dit veelzijdige object ook ideaal om in te lezen en ontspannen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, uitvoeringen en maten. 

Het Wobbel-bord vereist supervisie van een volwassene bij zeer jonge kinderen. Gebruik het bord zonder schoenen en sokken om uitglijden te voorkomen. Leer je kindje om de Wobbel vanuit het midden te hanteren en niet vanaf de uiteinden.

De Wobbel is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Je kan dit balansbord ook tijdelijk buiten of in de tuin gebruiken maar het material is niet bestendig tegen vocht. 

De Wobbel reinigen met een licht vochtige doek.

Beukenhout met een transparante lak op waterbasis en onderaan een viltlaagje (wol).

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt