ECOCHEQUE

Bio startvoeding met koemelk N°1 - 0-6 maanden - 800 g

€ 23,90

6 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,96
4 5% Tot € 4,78
8 7% Tot € 13,38
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Zonder palmolie
Frans merk

100% Franse biologische startvoeding die speciaal gemaakt is voor de voedingsbehoeften van baby's van 0 tot 6 maanden. Palmolievrij en samengesteld met biologische koemelk. Een gezonde keuze om de groei van je baby te ondersteunen.

Inhoud: 800 g
Leeftijd: 0-6 maanden

De Junéo N°1 startvoeding

? is veilig verpakt zonder BPA, BPS en ftalaten

? is gecertificeerd biologisch

? is gemaakt in Frankrijk

Ref: VD004

Belangrijk: moedermelk is van nature de beste voeding voor baby's. Als je geen borstvoeding kan of wil geven, is deze Junéo startvoeding een goede optie. De mogelijke aanpassing van het aantal flessen en de hoeveelheid die je best gebruikt hangt af van de specifieke behoeften van elk kind en bepaal je door medisch advies.

Omdat Junéo biologische melk gebruikt, kan dit met de seizoenen veranderen. Lichte variaties in smaak en kleur van het poeder zijn daardoor mogelijk.

  • De fles niet in de microgolfoven opwarmen. Steriliseer voor elk gebruik de fles en het speentje. Was je handen goed.
  • Giet water (lauw of op kamertemperatuur) in de fles en voeg het aantal schepjes toe dat overeenkomt met de hoeveelheid water (zie tabel op de verpakking).
  • Even goed schudden en dan is de bereiding klaar.
  • Sluit na het openen van de doos het deksel en bewaar Junéo koel en droog. Maximaal 3 weken na opening gebruiken. Bewaar de melk niet. Het moet na de bereiding worden geconsumeerd. Elke onjuiste bewaring of bereiding van het product kan risico's voor de gezondheid van jouw baby opleveren.

Maltodextrine *, MAGERE KOEMELK * 30% (Frankrijk), plantaardige oliën * (kopra *, zonnebloem *, raapzaad *), LACTOSE *, DHA, Choline, Inositol, Cysteïne. Vitaminen: E (van natuurlijke oorsprong), A, D, K1, C, B1, B2, B5, B6, B9, PP. Mineralen: kopersulfaat, zinksulfaat, ijzerpyrofosfaat, mangaansulfaat, kaliumjodaat, natriumseleniet, carnitine, bifidus.

* van biologische landbouw.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt