Risotto courgette geitenkaas vanaf 8 maanden - 190 g

GG017

€ 2,95

71 Items

Je bent nog niet ingelogd

100% BIO, vanaf 8 maanden, zonder stukken

Ah, risotto... schijnbaar is er geen enkele zo lekker als die van onze mama. De rijst moet precies gaar zijn, de kaas smelten, de basilicum perfect gedoseerd... Onze chef-kok heeft deze culinaire challenge letterlijk genomen en we zijn aardig trots op het resultaat.Ah, risotto... schijnbaar is er geen enkele zo lekker als die van onze mama. De rijst moet precies gaar zijn, de kaas smelten, de basilicum perfect gedoseerd... Onze chef-kok heeft deze culinaire challenge letterlijk genomen en we zijn aardig trots op het resultaat.

  • 60% biologische courgetten
  • 1 scheutje water
  • 9% biologische geitenkaas
  • 8% biologische rijst
  • 1 vleugje biologische basilicum
     

Wie zegt dat kinderen niet houden van iets meer volle smaken zoals geitenkaas? Dat geldt zeker niet voor onze risotto, welke één van onze culinaire bestsellers is. Ik moet zeggen dat onze chef-kok deze Italiaanse culinaire cliché perfettamente. beheerst.

Omdat er in dit gerecht slechts biologische producten zitten, om uw kind gezonde, milieuvriendelijke producten te garanderen: geen van onze producten werd geschaad door GGO's, pesticiden of chemische meststoffen tijdens de kweek of de teelt.

Want in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving is ons soepele zakje vrij van bisfenol A en ftalaten. En vooral omdat het een veel kortere sterilisatie van de ingrediënten vereist dan conventionele babyvoeding in potjes – en dat op zijn beurt betekent dat de smaken beter worden behouden!

Om er het beste van te genieten, raden we aan het zakje 1 minuut in een pan kokend water te verwarmen. Voor degenen die haast hebben, leeg de inhoud van het zakje op een bord of maak het open en plaats het direct in de magnetron. Verwarmen: 30 seconden @ 750 W (tijd moet worden aangepast in overeenstemming met de sterkte van de magnetron). Roeren en de temperatuur controleren. En klaar is Kees!

Voor het openen op kamertemperatuur bewaren en na het openen 24 uur in de koelkast.

Bevat: granen, melk

Nuttig om te weten: 
Dit zakje is uitgezocht om de smaak van onze recepten te behouden. Het is vrij van bisfenol A en ftalaten, in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving.


Gemiddelde voedingswaarden per 100g

Energie 71 kcal (297 Kj)
Verzadigde vetzuren 2.6 g Inclusief Waaronder verzadigd vet : 1,2 g
Koolhydraten 8.6 g
Inclusief suikers : 1,2 g
Vezels 1 g
Eiwitten 2.8 g
Zout 0.17 g

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt