Vloeibare aleppozeep - Jasmijn

€ 9,95

4 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,40
4 5% Tot € 1,99
8 7% Tot € 5,57

Vloeibare Aleppozeep wasgel met een heerlijke jasmijngeur om lichaam en gezicht op milde wijze te reinigen. Deze Syrische zeep in vloeibare vorm bevat 5% laurierbesolie. 

Inhoud: 500 ml

 

Deze Aleppo Soap Shower Gel: 

 ​kan gebruikt worden voor lichaam en gezicht

 heeft een zacht schuimende textuur

 is geschikt voor dagelijks gebruik

Ref: NJ101

Vloeibare aleppozeep ( 5% laurierbesolie) in fles met pompje. De zachte formule op basis van biologische olijven en laurier droogt de huid niet uit tijdens het wassen. De vloeibare en smeltende textuur heeft de delicate geur van jasmijn en is geschikt voor zowel lichaam als gezicht. 

Sinds 1895 al maakt de Syrische familie Al Najjar traditionele Aleppo-zeep, de voorloper van de Marseillezeep. Deze authentieke zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie heeft een traditioneel productieproces in Aleppo. De uitgebreide reeks Najel verzorging wordt ontwikkeld in Lyon (Frankrijk), bevat zoveel mogelijk biologische en milde ingrediënten en zal ongetwijfeld onmisbaar worden in jouw natuurlijk badkamerritueel.

AQUA (WATER), KALIUMOLIVAAT*, KALIUMCACTUSAAT, GLYCERINE, KALIUMLAURARELAAT*, NATRIUMBENZOAAT, KALIUMSORBAAT, KALIUMHYDROXIDE.

*verwerkt uit biologische ingrediënten. 99,2% van het totaal is van natuurlijke oorsprong.

Cosmos natural gecertificeerd door Ecocert Greenlife.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt