Kleisteen - Allesreiniger - Groot

€ 13,95

16 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,56
4 5% Tot € 2,79
8 7% Tot € 7,81

Biologische harde kleisteen pasta die perfect is als multifunctionele allesreiniger. Maakt alle oppervlaktes op natuurlijke wijze grondig schoon. Inclusief handig sponsje!

Inhoud: 500 g

 

Deze natuurlijke allesreiniger:

 ​is gemaakt in Frankrijk

 bevat biologische ingrediënten

 kan gebruikt worden om heel veel verschillende materialen te poetsen

Ref: ED212

Kleisteen is een uitstekend ecologisch alternatief voor traditionele reinigers. Het verwijdert moeiteloos vuil van verschillende materialen zoals: plastic, PVC, tegels, stenen, linoleum, ramen, spiegels, zilverwerk, inox, aluminium, messing, tin, koper, etc.

La Droguerie Ecologique maakt al meer dan 15 jaar een gamma aan natuurlijke ingrediënten om zelf je huishoudproducten mee te maken. Met de bijhorende handleiding en hun gamma aan pure ingrediënten loodsen ze je moeiteloos door het DIY proces. Hun producten worden gemaakt in Frankrijk of West-Europa, bevatten natuurlijk materialen en zoveel mogelijk ingrediënten uit de biologische landbouw.

Neem met een natte spons een kleine hoeveelheid van de kleisteen pasta, smeer op het oppervlak dat je wil poetsen, spoel af met water en poets eventueel op met een microvezel doek.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt