Handzeep - Super Leaves - Orange Leaves - Bulk to go - 2 L

€ 19,95

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Hypoallergeen
Vegan

Eco-refill van de hypoallergene Super Leaves handzeep met sinaasappelbladextract. Maakt je handen schoon zonder ze uit te drogen. 

Inhoud: 2 liter

 

Met deze Attitude Orange Leaves Hand Soap:

 ​vul je moeiteloos jouw single-use flesjes handzeep nog eens

 zuiver je jouw handen op milde wijze

 verbruik je 77% minder plastic

Ref: 626232840285

Natuurlijke vloeibare handzeep in groot formaat gemaakt van appelsienblad-extract en moringazaad-extract om de handen te reinigen en te zuiveren. De hypoallergene formule is dermatologisch getest. De verpakking is gemaakt uit 100% recycleerbaar FSC-gecertificeerd karton en de zak en kraan zijn gemaakt uit 100% recycleerbare BPA-vrije plastic. PETA-gecertificeerd: niet getest op dieren en 100% veganistisch. Vrij van schadelijke stoffen. Made in Canada. 

ATTITUDE is een Canadees bedrijf dat op innovatieve wijze natuurlijke verzorging en huishoudproducten maakt. De producten zijn steeds van de hoogste kwaliteit en lief voor mens en planeet. De reeks producten van ATTITUDE is beschikbaar in 44 landen en bestaat uit: persoonlijke verzorgingsproducten, baby- en kinderproducten, huishoudproducten en dierenverzorging. Hun motto: together, let's live consciously.

Om de refill te ontgrendelen: druk op het kartonnen lipje dat wordt afgebakend door een stippellijn. Haal de kraan door de opening naar buiten en plaats het lipje terug (om alles op z'n plaats te houden). Zorg ervoor dat de flessen die je vult altijd schoon en droog zijn. Gebruik eventueel een trechter om het bijvullen makkelijker te maken. 

Aqua / water / eau, sodium coco-sulfate, sodium chloride, coco-glucoside, vegetable glycerin, decyl glucoside, citric acid, nasturtium officinale (watercress / cresson) extract, tropaeolum majus (indian cress / capucine) extract, maltodextrin, moringa oleifera seed extract, citrus aurantium dulcis (orange) leaf extract, sodium benzoate, potassium sorbate, decanal (fruit), pentadecalactone (fruit), raspberry ketone.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt