Jojobaolie - Voor lichaam, gezicht & haar

€ 11,50

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,46
4 5% Tot € 2,30
8 7% Tot € 6,44

Voedende en beschermende biologische jojoba-olie voor multifunctioneel gebruik. Deze droge olie heeft een sterke herstellende, hydraterende en regenererende werking

Inhoud: 80 ml

 

De Organic Jojoba Oil: 

 ​houdt de huid in balans

 kan ook gebruikt worden als milde make-up remover

 is geschikt voor lichaam, gezicht en haar

Ref: NJ085

Voedend droge jojobaolie die onmiddellijk door de huid wordt opgenomen, zonder een vette film achter te laten. Deze herstellende olie reguleert overtollige talg bij de vette huid. Jojoba staat ook bekend om zijn voedende eigenschappen die de hydrolipidenfilm versterken en zo de elasticiteit en soepelheid van de huid verhogen. Het beschermt en regenereert de huid voor een anti-aging werking. Zeer aan te bevelen voor het verwijderen van gezichtsmake-up. Ook ideaal als haarverzorging om de soepelheid en glans van dof en beschadigd haar te herstellen.

Sinds 1895 al maakt de Syrische familie Al Najjar traditionele Aleppo-zeep, de voorloper van de Marseillezeep. Deze authentieke zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie heeft een traditioneel productieproces in Aleppo. De uitgebreide reeks Najel verzorging wordt ontwikkeld in Lyon (Frankrijk), bevat zoveel mogelijk biologische en milde ingrediënten en zal ongetwijfeld onmisbaar worden in jouw natuurlijk badkamerritueel.

  • Gezicht: Jojoba-olie kan puur gebruikt worden als dag- en/of nachtverzorging voor het gezicht en de hals voor alle huidtypes. Het kan ook gebruikt worden als een zachte make-up remover. Met behulp van een wattenschijfje of direct op de huid, masseer zachtjes met kleine cirkelvormige bewegingen.
  • Lichaam: als beschermende olie na een douche of bad om de huid te voeden.
  • Haar: als een masker om je lokken te voeden en revitaliseren. Op droog haar om droge en beschadigde punten te verzorgen. Bij massage op de hoofdhuid bestrijdt deze olie haaruitval.

SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) ZAADOLIE.

100% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Cosmos Organic gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de Cosmos standaard.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt