ECOCHEQUE

Avocado-olie - Gezicht, lichaam en haar

€ 8,99

5 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,36
4 5% Tot € 1,80
8 7% Tot € 5,03

Deze hydraterende avocado-olie voedt en beschermt op natuurlijke wijze lichaam, gezicht en haar. De ingrediënten in deze olie zijn 100% puur, natuurlijk en afkomstig van biologische landbouw. 

Inhoud: 100 milliliter

 

Deze natuurlijke avocado-olie:

 is 100% puur

✓ ​​​​voedt meteen je droge huid en haren

 is volledig vegan en niet getest op dieren

Ref: AV157

Deze voedende avocado-olie voor gezicht, lichaam en haar is koud geperst, gemaakt in Frankrijk en afkomstig van de biologische landbouw. Avocado-olie werkt als antioxidant en heeft regeneratieve en herstellende eigenschappen. Dit product is volledig veganistisch en niet getest op dieren.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Gezichtsserum: breng onder je gezichtscrème 1 of 2 druppels avocado-olie aan. Massageolie: breng zoveel als nodig aan op een droge huid. Haarmasker: breng een kleine hoeveelheid op punten of lengtes, laat inwerken en spoel overvloedig af

Persea gratissima (avocado) oil*.

* Ingrediënt afkomstig van biologische landbouw.

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt