Babyshampoo - Calendula

€ 8,99

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,36
4 5% Tot € 1,80
8 7% Tot € 5,03
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Dermatologisch getest
100% van natuurlijke origine
Vegan

Deze reinigingscrème, verrijkt met kostbaar calendula-extract, sesamolie en zoete amandelolie, reinigt baby's huid en haar in alle zachtheid en maakt het ontwarren gemakkelijker. De 100% natuurlijke, dermatologisch geteste formule beschermt de huid tegen uitdrogen en prikt niet in de ogen. Een reinigingscrème die perfect geschikt is voor de dagelijkse reiniging van baby's en jonge kinderen, in het bijzonder bij wiegkapjes.

Inhoud: 200 ml

Ref: HA143

Babyshampoo die ook bijzonder geschikt is als reinigende douchecrème voor het tere babyhuidje. De formule bevat extract van calendula voor een verzachtende en herstellende werking. Daarnaast bevat de shampoo zoete amandelolie die de huid van je baby beschermt tegen uitdrogen. De shampoo is extra mild en prikt niet in de ogen van je baby.

Weleda staat al ruim 90 jaar bekend als een fabrikant van 100% natuurlijke huidverzorging. Hun producten op basis van pure plantaardige oliën, krachtige plantenextracten en natuurlijke etherische oliën bevatten geen synthetische stoffen die huid zouden kunnen irriteren. De natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda versterken en ondersteunen zo processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Aanbrengen op vochtig haar, licht laten schuimen en goed uitspoelen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Water (Aqua), Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Sodium Cocoyl Glutamate, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*.

*from natural essential oils

organisch ingrediënt

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt