Skin Food - Voedende crème

€ 5,99

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,24
4 5% Tot € 1,20
8 7% Tot € 3,35
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Vegan

Intensief voedende crème voor het gezicht en het lichaam. Skin Food voedt alle plekjes die ruw en droog zijn en is al jaren een iconische favoriet.

Inhoud: 30 ml

Deze Skin Food crème:

 ​bevat kalmerende biologische plantextracten

 beschermt en herstelt de droge huid

 heeft een heerlijke geur van lavendel, sinaasappel en benzoëhars

Ref: HA454

Skin Food is een 100% natuurlijke alleskunner. Deze intensief voedende crème herstelt de barrièrefunctie van de huid en vermindert jeuk en een trekkerig gevoel. De kalmerende biologische plantextracten van driekleurig viooltje, kamille en Calendula vormen de basis van de formule. Skin Food zorgt voor een zichtbaar verbeterde huid die zacht en glad aanvoelt.

Weleda staat al ruim 90 jaar bekend als een fabrikant van 100% natuurlijke huidverzorging. Hun producten op basis van pure plantaardige oliën, krachtige plantenextracten en natuurlijke etherische oliën bevatten geen synthetische stoffen die huid zouden kunnen irriteren. De natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda versterken en ondersteunen zo processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Kan gebruik worden voor droge handen en voeten, knieën en ellebogen, gesprongen lippen en als gezichtsmasker. Om de huid te verzorgen: een kleine hoeveelheid aanbrengen op de huid en zacht inmasseren tot het product in de huid getrokken is.

Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Beeswax (Cera Alba), Alcohol, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Glycerin, Limonene*, Viola Tricolor Extract, Fragrance (Parfum)*, Hydrolyzed Beeswax, Sobitan Olivate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Arginine, Zinc Sulfate, Linalool*, Geraniol*, Citral*, Coumarin*.

* from natural essential oils

organische ingrediënt

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt