Verzorgende olie - Gevoelige huid

Met hennepolie en arnica-extract

€ 10,20

5 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Glazen verpakking
Vegan
Frans merk

Deze verzorgende olie voor de gevoelige huid  is geschikt voor de zeer reactieve huid die extra gevoelig is voor elementen van buitenaf. Deze gezichtsolie egaliseert en beschermt de gevoelige en snel geïrriteerde huid.

Zijn actieve bestanddelen:

  • Hennepolie: ontstekingsremmend.
  • Arnica-extract: verzacht en egaliseert.
  • Jojoba-olie: verzacht.
Ref: CV033

Deze huidverzorgingsolie biedt een moment van mildheid aan de gevoelige en reactieve huid dankzij hennepolie en plantenextracten die warmte- en irritatiegevoelens kalmeren en de huidbarrière versterken. Rijk aan ontzwellende actieve bestanddelen, bevordert het een gelijkmatige teint.

Breng een paar druppels van de verzorgende olie aan op een gereinigde, vochtige huid. Je kunt de olie ook gebruiken als nachtolie.

Cannabis sativa zaadolie*, carthamus tinctorius zaadolie*, simmondsia chinensis zaadolie*, helianthus annuus zaadolie, squalaan, parfum, arnica montana bloemextract*, bisabolol, tocoferol, linalool, indool, benzyl alcohol.

Hennepzaadolie*, saffloerzaadolie*, jojobazaadolie*, zonnebloemolie, squalaan, parfum, arnica montana-bloemextract*, bisabolol, tocoferol, linalool, indool, benzylalcohol.

*Ingrediënten uit de biologische landbouw.

100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt