ECOCHEQUE

Intieme wasgel BIO - hydraterend - 200 ml

€ 4,50

10 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,18
4 5% Tot € 0,90
8 7% Tot € 2,52
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

De vochtinbrengende Intieme Wasgel is geformuleerd met gezonde en respectvolle ingrediënten. Het vermindert het gevoel van intieme droogte en reinigt en hydrateert zacht de intieme zone voor dagelijks gebruik.

Het is geformuleerd om het evenwicht van de flora in stand te houden zonder de intieme omgeving te belasten, zonder parfum, zonder sulfaat.

Flacon van 200 ml

Ref: NL032
  • Reinigt en hydrateert zachtjes zonder de intieme zone te beschadigen, geurloos en zwavelvrij. Fysiologische PH die het evenwicht van de flora bewaart.
  • Vermindert het gevoel van intieme droogte
  • Geschikt voor vrouwen met droge slijmvliezen en voor dagelijks gebruik
  • Geen ongewenste conserveringsmiddelen waarvan wordt vermoed dat ze kankerverwekkend of hormoonontregelend zijn.
  • Getest onder dermatologische en gynaecologische controle
  • Het merk Love & Green is Ecocert gecertificeerd en voldoet aan het Cosmébio charter. Het garandeert de samenstelling van biologische cosmetica.
  • 97% van het totaal is van natuurlijke oorsprong. 10% van de totale ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw.
  • Gemaakt in Frankrijk.
  • De formule is geurloos, sulfaatvrij, parabeenvrij, fenoxyethanolvrij, allergeenvrij*, kleurstofvrij, PEG, BHT, MIT respecteert de intieme zone en hydrateert zachtjes.

*Volgens de in de cosmeticaverordening vastgestelde lijst.

AQUA, GLYCERINE, COCO-BETAINE, DECYLGLUCOSIDE, OLEA EUROPAEA VRUCHTENOLIE*, ALOË BARBADENSISBLADEXTRACT*, XANTHAANGOM, SACHAROSECOCOAAT, NATRIUMBENZOAAT, CITROENZUUR, NATRIUMHYDROXIDE.

Formule bestaande uit: water (Aqua), glycerine (Glycerine), reinigingsmiddelen (Coco-betaine, Decyl glucoside, Sucrose Cocoate), biologische olijfolie (Olea Europaea Fruitolie*), biologisch aloë vera-extract (Aloë barbadensisblad extract*), plantaardige geleermiddel (Xanthaangom), conserveermiddel (Natriumbenzoaat) en PH-regelaars (citroenzuur, natriumhydroxide).

*Ingredient van de biologische landbouw.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt