Glittertasje - Natuurlijke kindermake-up

€ 25,19

De glinsterende biologische katoenen make-uptas voor kinderen van Namaki bevat alles wat je nodig hebt om van top tot teen te schitteren bij speciale gelegenheden. Deze tas bevat:

Deze make-uptas bevat:

  • 100% natuurlijke gouden glitters (geschikt voor gebruik op de huid of het haar)
  • Een navulbare kwast
  • Vanille geurende lippenbalsem met parelmoerglans.
Ref: CB159

Magische borstel en sprankelende poeder navulling

  • Gecertificeerd door Cosmecert
  • Kosmos Biologisch gecertificeerd
  • Veganistisch
  • Gemaakt in Italië

Magische borstel en glitterpoeder navulling

Schroef het onderste deel van de borstel los en giet voorzichtig het glinsterende poeder van de navulling. Schroef het onderste deel van de borstel er weer op. Verwijder de dop en schuif de haarbeschermingscilinder naar beneden. Om te beginnen met het gebruik van het penseel, schud het zachtjes met de haren naar beneden en haal het penseel door de palm van je hand om het glitterpoeder naar beneden te helpen. Aanbrengen op huid en haar, 100% natuurlijk poeder.

Let op: niet binnen het bereik van jonge kinderen achterlaten. Niet innemen. Voor gebruik door een volwassene. Alleen voor extern gebruik.

Glitterpoeder

MICA, ZEA MAYS STARCH (ZEA MAYS (CORN) STARCH)*, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), LECITHIN, GLYCERIN, AQUA (WATER), SODIUM ANISATE, SODIUM LEVULINATE, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID
* van biologische landbouw 21% van de totale ingrediënten zijn van biologische landbouw 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt