Acerola 500 MAXI 120+30

€ 26,95

Acerola is een rode kers die grote hoeveelheden Vitamine C bevat, afkomstig uit Latijns Amerika. Ze bevat 40 keer meer vitamine C dan een appelsien! Acerola is aangeraden om de voeding aan vitamine C te verrijken en het organisme te stimuleren tijdens de winter. Doos van 150 tabletten (120 tabletten + 30 gratis)

Ref: OC451

¼ van een tablet per dag is gelijk aan 158% van de aangeraden dagelijkse dosis (AJR: apports journaliers recommandés). De voeding supplementen moeten niet gebruikt worden als vervanging van een gevariëerd voedingspatroon. Het is belangrijk een gevariëerde en gebalanceerde voeding en een gezonde levensstijl aan te houden. Buiten bereik van kinderen houden. Niet meer dan de aangeraden dagelijkse dosis nemen. Aangezien vitamine C in water oplosbaar is, is een overdosis in principe niet mogelijk. Doos van 150 tabletten (120 + 30 gratis)

Bio rietsuiker, ascorbisch zuur, plantaardige olie, kalciumstereaat, frambose, acérola poeder (malpighia punicifolia), hesperidine, rutine, bioflavonoïden van citrusvruchten.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt