3 wasbare inlegkruisjes Eco Libri

€ 30,59

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 1,22
4 5% Tot € 6,12
8 7% Tot € 17,13
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Herbruikbaar
Frans merk

3 superzachte wasbare inlegkruisjes, discreet en absorberend. Geleverd in zakje met verwijderbaar en waterdicht wasnetje. U kan ze zo in alle discretie in de was doen. Het hele jaar door te gebruiken, of samen met menstruatiecup tijdens de ongesteldheid.

Ref: TE035

3 ultra-zachte wasbare inlegkruisjes, super discreet en absorberend bij kleine lekjes. Geleverd in tasje met verwijderbaar wasnetje. U kan ze overal discreet mee naartoe nemen. Het wasnetje beschikt over een hermetisch af te sluiten zakje waarin u uw gebruikte inlegkruisjes kan bewaren voor het wassen.

Les tendances d'Emma is vernieuwend en biedt de aangenaamste nooit eerder gecreëerde inlegkruisjes. Ontworpen voor dagelijkse bescherming om vaginale afscheiding of kleine lekjes urine op te vangen. Eveneens te gebruiken aan het begin of einde van de menstruatie of samen met een menstruatiecup.

Comfortabel, erg discreet, zijn ze ontworpen met het formaat van de standaard wegwerp-inlegkruisjes. De wasbare versie heeft dus eindelijk hetzelfde formaat als de wegwerpvariant! Daarnaast zorgt de zachte stof voor een optimaal comfort!

Ze bevatten erg absorberend bamboe die ervoor zorgt dat u comfortabel blijft bij eventuele lekjes en u het hele jaar lang van zekerheid voorziet. Hun ondoordringbare gedeelte beschermt het mooiste ondergoed. Daarnaast zorgt het systeem van "dubbel vast te drukken positie" ervoor dat ze passen in elk type ondergoed, ongeacht de vorm of maat.

Het gebruik van het tasje en wasnetje uit bio katoen zorgen voor een optimale discretie. Steeds dicht bij de hand in hun vrouwelijk zakje, met plaats om uw gebruikte inlegkruisjes op te bergen indien u doorheen de dag wisselt. Bij het thuiskomen kan u de inlegkruisjes uit het zakje halen en in het wasnetje steken om mee te wassen in de machine... wassen en hergebruiken.

Door de combinatie van 3 materialen, stellen we u de meest comfortabele en doeltreffende dagelijkse inlegkruisjes voor. Met zijn twee vleugeltjes en systeem van "dubbele drukknopjes", die zich aanpassen aan uw lingerie, blijven ze de hele dag lang op hun plek en zijn ze erg discreet.

Hun geheim? Een combinatie van 3 stoffen: onze stof "perzikkenhuid", voor een uitzonderlijke zachtheid in contact met uw gevoelige plekjes, ongelofelijk absorberende bamboe in het midden en tenslotte een waterdichte stof die ademt om geurtjes te voorkomen en een optimaal comfort verzekert.

  • Stof "perzikkenhuid": Vervaardigd in Frankrijk via een proces van ecologische transformatie met gepulseerd water in gesloten circuit.
  • Stof met Oeko Tex label Standaard 100 klasse 1 / samenstelling 100% polyester
  • Bamboe: 4 maal absorberender dan katoen, zorgt voor een ongekende soepelheid/
  • Stof met Oeko Tex label Standaard 100 klasse 1 / samenstelling 90% bamboevezel, 10% polyester
  • Pull: waterdichte en ademende stof
  • Stof met Oeko Tex label standaard 100 klasse 1 /samenstelling 100% polyester

De combinatie van deze 3 materialen zorgt voor een erg zacht, absorberend en waterdicht inlegkruisje.

Elk inlegkruisje voor dagelijks gebruik kan een hondertal keren gewassen worden. Zo voorkomt u het gebruik van wewerpbescherming, op basis van katoen, één van de grootste vervuilers op onze planeet.

De dagelijkse inlegkruisjes kunnen gewassenworden op 30°C en gedroogd worden in de droger met een zacht programma.

Na gebruik, wanneer uw inlegkruisjes vlekjes vertonen, kan u kiezen uit één van deze wasmethodes:

  • Methode 1: tegen vlekjes en verlengt de levensduur van uw inlegkruisjes.

Laat uw inlegkruisjes weken in koud water (maximaal 2 dagen), dat u minstens één maal per dag ververst. Was in de machine met koud of lauw water (maximaal 30°C)

  • Methode 2 (eenvoudiger, maar er kunnen enkele plekjes achterblijven):

Spoel de inlegkruisjes af onder koud, lopend water en laat ze drogen alvorens te wassen. Was in de machine met koud of lauw water (maximaal 30°C)

U kan onze ontvlekkende zeep gebruiken in combinatie met deze methodes.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt