ECOCHEQUE

Absorberende microvezel inserts voor wasbare luiers 's nachts

€ 7,99

-20%

€ 9,99

12 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,32
4 5% Tot € 1,60
8 7% Tot € 4,48

De absorberende inserts van Hamac voor 's nachts en tijdens dutjes bestaat uit een vierdubbele laag microvezel (één laag meer dan de standaard Hamac inserts) om 12u absorptie te voorzien. De bovenste laag bestaat uit beige polyamide, is zacht en delicaat en geeft baby een droog gevoel. De wasbare insert is herbruikbaar en dus ecologisch en economisch. Hij kan gebruikt worden met de wasbare Hamac luier of de T . MAC luier door de insert toe te voegen.

De absorberende insert van Hamac voor 's nachts en tijdens dutjes moet in twee geplooid worden over de lengte. Daarna nogmaals in twee, voor ze in het zakje van de luier te leggen. De beige kant is degene die in contact komt met baby's huid. De vorm van de insert voorkomt dat ze te dik zijn aan de randen van de zakje in de luier en vereenvoudigen het plaatsen van de insert.

Een berschermingsfolie kan op de insert gelegd worden om gemakkelijker uitwerpselen in het toilet te werpen.

Des te meer je de inserts wast, des te absorberender ze worden. Aarzel niet om ze 5 tot 10 keer te wassen voor ze een eerste keer te gebruiken.

Pro tip: extra absorptie capaciteit wanneer je op reis vertrekt om ongelukjes tijdens lange trips te vermijden!

Ref: HC003
  • XS - Maat 1 - 2 tot 4 kg - Pasgeborene
  • S - Maat 1 - 4 tot 8 kg - 1 tot 8 maanden
  • M - Maat 2 - 7 tot 13 kg - 6 tot 18 maanden
  • L - Maat 2 - 11 tot 18 kg - 12 tot 24 maanden
  • XL - Maat 3 - 15 tot 23 kg - 2 tot 5 jaar

Absorberende insert in microvezel: 100% microvezel  + één kant in 100% polyamide. Moet in 3 geplooid worden langs de lengte om in het zakje van de Hamac luier geplaatst te worden.

Wassen in machine van 40° tot 60°. Mag in de droogkast. Het is afgeraden om wasverzachter te gebruiken, wasnoten of "vette" wasproducten (op basis van glycerine) te gebruiken om de inserts te wassen. Ze kunnen een vettig laagje achterlaten en zo de absorptiecapaciteit verminderen. Kies liefst voor ecologisch wasmiddel in poedervorm.

Gebruik geen producten die alchohol, solventen, bleekproducten of agressieve bestanddelen bevatten (bijv. javel of chloor). Ze beschadigen het zakje in de luier en beschadigen de waterdichtheid.

Vervaardigd in Frankrijk. Microvezel Oekoe Tex gecertifieerd 100 Klasse 1

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt