Dokterskoffer 13-delig ( houten spulletjes ) + 3 jaar

€ 18,87

-30%

€ 26,95

4 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Frans merk

van 3 jaar . Crush bevat: 2 chirurg Charlottes, 2 blauwe elastische maskers, 2 witte elastische maskers, 1 paar latexhandschoenen, 2 chirurg caps, 1 rol van "sparadrap", 2 Langgue verlagen, 1 stethoscoop, 1 thermometer (dummy), 1 katoensachet , 1 stretchband (rol), 2 spuiten (10 en 20 ml), 4 spoeldressing en 1 gezondheidsboek.

  • Standaard: compliance ce < /UL>
Ref: UL249

ulysses, dit zijn kleur -rijk speelgoed, de geest van hout, de tederheid van de vormen, / Span> Harmonie van geluiden, het plezier van het spel. Een team rijk aan een ervaring van meer dan twintig jaar, Ontwerpers met verfrissende ideeën en tot vreugdevolle en delicaat tekeningen. Ontdek ons ??universum in kinderkleuren ...

Veiligheid van kinderen is een gedeelde verantwoordelijkheid: het betreft professionals (fabrikanten, importeurs, Distributeurs), maar ook ouders en opvoeders door het speelgoed en het gebruik ervan te kiezen.

Lees tijdens de aankoop de vermeldingen op het onderwerp en op de verpakking zorgvuldig:

  • Het logo betekent dat het speelgoed voldoet aan ernstige en precieze beveiligingsvereisten, ingesteld op Europees niveau.
  • De naam en het adres van de fabrikant of importeur: ze maken Het is mogelijk om indien nodig te identificeren en contact op te nemen met het bedrijf dat het speelgoed op de markt heeft gebracht. Houd deze informatie bij. Kinderen jonger dan 36 maanden "betekent dat men dit speelgoed in geen geval mag toevertrouwen aan een kind jonger dan 3 jaar oud. Inderdaad, een dergelijk speelgoed voldoet niet aan de specifieke en ernstiger veiligheidsnormen die zijn opgelegd voor deze leeftijdsgroep. en gedrag van uw kind.
  • Volg nauwgezet de instructies voor gebruik en de assemblagetips indien van toepassing, om uw kind het kind goed te laten zien van zijn speelgoed en alle speelmogelijkheden die hij presenteert. Vergeet niet: onjuist gebruik kan de veiligheid van uw kind schaden.
  • Laat peuters nooit met het speelgoed van hun ouderen spelen: ze kunnen bijvoorbeeld kleine onderdelen doorslikken, of uzelf zelfs verwonden.
  • Controleer regelmatig de toestand van het speelgoed: sleutel nooit met een gebroken of beschadigd speelgoed: hij biedt misschien niet langer dezelfde veiligheid aan uw kind.
  • Besteed bijzondere aandacht aan batterijspeelgoed: batterijen moeten worden gewijzigd door een volwassene. Slecht gepositioneerd of slecht gekozen, ze kunnen het speelgoed beschadigen of stromen en brandwonden veroorzaken. Respecteer de indicaties van de fabrikant met betrekking tot het type batterijen en hun implementatie. Als het speelgoed verschillende batterijen vereist, wordt aanbevolen dat het allemaal hetzelfde merk is. Verander ze ook allemaal tegelijkertijd. Laat de batterijen een tijdje niet in een ongebruikt speelgoed.

Verlaat uw kind niet zonder toezicht.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt