Timber Arctic winterschoenen - Step Up - Plum

€ 55,97

-30%

€ 79,95

1 Items

Het Timber model van Bobux is een comfortabele hoge schoen met een handige velcrosluiting. Deze pruimkleurige kinderschoenen zijn gevoerd met merinowol die de temperatuur op natuurlijke wijze reguleert en vocht afvoert, het gewatteerde gedeelte rond de enkel zorgt voor nog meer comfort en stevigheid.

Maten: 18 - 22 (leeftijd: +/- 9 maanden - 2 jaar) 
Bobux model: 730506B

 

Deze Timber Arctic Plum winterschoenen: 

 zijn makkelijk verstelbaar

 houden voetjes warm

 zijn ideaal als stevige stappers

Ref: BB2317A

De STEP UP kinderschoentjes zijn speciaal ontworpen voor kleintjes die waggelen, wandelen aan de hand, hun eerste stappen zelfstandig zetten en af en toe nog kruipen. Deze schoentjes bieden flexibiliteit voor natuurlijke bewegingen en zijn voorzien van een lichtgewicht duurzame zool. Kindjes kunnen zo op een natuurlijke manier en in alle comfort leren stappen. Step ups zijn geschikt voor kinderen van zeven maanden tot twee jaar en zelfs ouder, afhankelijk van hun ontwikkeling.

De gezonde en duurzame kinderschoentjes van Bobux zijn altijd veilig en ergonomisch voor kinderen. Al meer dan 25 jaar maken ze producten met de grootste zorgvuldigheid en in overeenstemming met de strengste veiligheidsvoorschriften.

De voetjes van kleine kinderen groeien erg snel. Om de juiste maat te kiezen meet je best even hun voeten. Zet je kindje op een vel papier en ga met een pen rond beide voeten. Meet de afstand op je tekening van hiel tot puntje grote teen in millimeters en neem de afmeting van het grootste voetje als referentie om toe te passen op de Bobux maattabel. De tabel kan je terugvinden bij de foto’s. Opgelet: tel geen extra centimeters bij! De tabel voorziet al extra ruimte zodat voetjes kunnen groeien.

Om je schoenen in topconditie te houden poets je ze best elke twee weken. Met een bijpassende schoensmeer kan je lichte slijtage verminderen. Vermijd onderdompeling in water. Natte schoenen kan je best aan de lucht laten drogen, weg van direct zonlicht. Niet bleken, niet weken en niet in de droogtrommel drogen.

Buitenkant: Vintage Quickdry leder

Voering: merino fleece

Zool: TPR-zool

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt