Damascus rozenwater - Zuiverende toner

€ 8,86

11 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,35
4 5% Tot € 1,77
8 7% Tot € 4,96

Zuiverend Damascus rozenwater met een aangename, bloemige rozengeur. Deze frisse toner is ideaal als make-up remover, ingrediënt in een DIY kleimasker of om de huid te kalmeren.  

Inhoud: 200 ml

 

Najel Damascus Rose Water: 

 ​heeft een kalmerende en zuiverende werking

 kan gebruikt worden in gezichtsmaskers of als toner

 gaat roodheid, irritatie en huidveroudering tegen

Ref: NJ040

Regenererend rozenwater met een aangename, frisse geur. Deze zachte toner kalmeert roodheid en irritatie en gaat op natuurlijke wijze de eerste tekenen van huidveroudering tegen. 

Sinds 1895 al maakt de Syrische familie Al Najjar traditionele Aleppo-zeep, de voorloper van de Marseillezeep. Deze authentieke zeep op basis van olijfolie en laurierbesolie heeft een traditioneel productieproces in Aleppo. De uitgebreide reeks Najel verzorging wordt ontwikkeld in Lyon (Frankrijk), bevat zoveel mogelijk biologische en milde ingrediënten en zal ongetwijfeld onmisbaar worden in jouw natuurlijk badkamerritueel.

Met een (wasbaar) wattenschijfje rechtstreeks aanbrengen op de huid. Om zelf een kleimasker te maken: meng 3 theelepels klei met 4 theelepels rozenwater, meng tot een pasta, breng het masker aan op je gezicht, laat 15 minuten intrekken en spoel vervolgens grondig af. 

ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, FARNESOL, GERANIOL, LINALOOL

*afkomstig uit de biologische landbouw

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt