Volume and Sheathing mascara 085 - Ebbehout

€ 20,95

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
100% van natuurlijke origine
Gemaakt in Europa
Oplaadbaar
Vegan

Volume & Sheathing mascara 085 (Ebbenhout) ZAO. De ZAO mascara "volume & sheathing"  formule heeft de mogelijkheid om wimpers te verdikken en meer volume te geven. Dankzij de specifieke vorm van de borstel geef je de wimpers gemakkelijk de perfecte look, volle wimpers met een mooie krul! Bamboe verpakking: Een prachtige combinatie van traditioneel vakwerk en modern design, de bamboe verpakking heeft een verfijnde en originele uitstraling. Het is beschermd door een duurzaam katoenen zakje. De combinatie van deze prachtige verpakking samen met het refill systeem maakt een product van ZAO een perfect cadeau! Netto gewicht: 9 ml

Ref: ZO008

Lijst van ingrediënten: (INCI/CTFA): phyllostachys nigra extract*, dimer dilinoleyl dimer dilinoleate , acacia senegal gum, hydrogenated jojoba oil, heptyl undecylenate, glycerin**, sucrose palmitate, glyceryl rosinate, cellulose, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, silica, glyceryl caprylate, potassium palmitoyl hydrolyzed wheat protein, microcrystalline cellulose, persea gratissima oil (persea gratissima (avocado) oil)*, bambusa arundinacea stem powder, cellulose gum, ci77820 (silver), butyrospermum parkii butter (butyrospermum parkii (shea) butter)*, elaeis guineensis butter (elaeis guineensis (palm) butter)*, punica granatum fruit extract (punica granatum (pomegranate) fruit extract)*, simmondsia chinensis seed oil (simmondsia chinensis (jojoba) seed oil)*. may contain +/-: ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci77499 (iron oxides).

*: Biologisch geteeld ** Verwerkt uit biologische ingrediënten

Percentagenatuurlijke ingrediënten: 100%

Percentage biologische ingrediënten: minimaal  45% 

Getest op dieren: Niet getest op dieren (noch over de bestanddelen of op verwerkte producten).

Nano technologie: Geen enkele formule of ingrediënt bevat materiaal wat is verwerkt met behulp van nano technologie.

Dierlijke ingrediënten: Geen enkel dierlijk ingrediënt is gebruikt. 

Enkele ingrediënten uitgelicht:

  • Zilver (CI 77820) (gemicroniseerd zilver poeder): Deze micro bestanddelen van zuiver zilver hebben een desinfecterende werking (voornamelijk op de huid en op de slijmvliezen) en ook een antibacteriële werking, conserveren het product en beschermen de huid. Gemicroniseerd zilver wordt vaak in crèmes gebruikt voor de verzorging van brandwonden. Bijna alle producten van ZAO (met uitzondering van de twee lipbalsems) bevatten deze gemicroniseerd zilver poeder.
  • PhyllostachysNigra Extract* (Hydrolaat van biologisch geteelde bamboebladeren): regenereert de huid. Het is een bijproduct van de destillatie van bamboe bladeren, het is bestaat hoofdzakelijk uit pure silica en wordt veel gebruikt in de oosterse geneeskunde.
  • Acacia senegal gum: Acacia gom of Arabische gom, afgeleid van de acacia senegal boom, wordt gebruikt als bindmiddel dit zorgt voor een betere hechting. Daarnaast heeft acacia verzachtende, kalmerende en helende eigenschappen voor de kwetsbare slijmvliezen, dit helpt voorkomen dat irritatie optreedt na gebruik van mascara. 

Begin met de bovenste wimpers, houdt de borstel horizontaal dicht bij de wortel van de haar, ga met een zigzaggende beweging naar boven en herhaal dit. Concentreer je op de uiteinden om je ogen te vergroten. Breng voorzichtig wat mascara aan op de onderste wimpers, zonder dat je ze te veel belast.

ZAO beauty tip: Mascara is het belangrijkste onderdeel van je beauty case, slechts een vleugje mascara kan wonderen verrichten! Enkele tips voor een snelle en eenvoudige “schoonheids” routine: voordat je mascara op doet, moet je er altijd voor zorgen dat de wimper droog en vrij van crème of olie zijn. Breng eventueel een klein beetje poeder aan. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat uw mascara zal niet vlekken en zal nog langer blijft zitten. Open de mascara voorzichtig en in een beweging! Vermijd pompen om het product op de borstel te houden, maar zorg ervoor dat de borstel niet te vol is. Als dit wel het geval is, verwijder dan voorzichtig het overtollige met een tissue en niet bij de opening van de mascara. Als je een paar druppels van mascara op je huid heb gekregen nadat je het hebt gebruikt, wacht dan tot de mascara droog is en veeg het er daarna af met een wattenstaafje. Als je al foundation op hebt gedaan kun je een klein beetje foundation op het wattenstaafje doen, zodat de teint hetzelfde blijft. 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt